اردوی درمانی، آموزشی و فرهنگی جانبازان اعصاب و روان برگزار می‌شود

اردوی درمانی، آموزشی و فرهنگی ویژه جانبازان اعصاب و روان و خانواده معظم این عزیزان به همت اداره کل پیشگیری و بهداشت روانی معاونت بهداشت و درمان و اداره کل امور ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران در رامسر برگزار می‌شود.
کد خبر: ۷۱۴۲۵۶
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۳ - 21December 2024

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، با هدف تقویت و توسعه نشاط و سلامت خانواده ایثارگران، پیرو برنامه‌ریزی مشترک میان اداره کل پیشگیری و بهداشت روانی معاونت بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران و اداره کل ورزشی و اردویی معاونت فرهنگی و آموزشی و همکاری اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران مقرر شد، اردوی ویژه جانبازان معزز اعصاب و روان به همراه خانواده، با رویکرد برنامه‌های پایش، تخصصی آموزش‌های درمانی و برنامه‌های فرهنگی و اردویی از تاریخ ۵ الی ۱۴ دی ماه سال جاری در سه دوره متوالی در استان مازندران، شهرستان رامسر، هتل کوثر برگزار خواهد شد.

اردوی درمانی، آموزشی و فرهنگی جانبازان اعصاب و روان برگزار می‌شود

جلال سیانی، رئیس اداره بهداشت روانی و آموزش اداره کل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران، در خصوص برگزاری این دوره، بیان کرد: پایش و غربالگری ویزیت تخصصی جانبازان و همسرانشان و کلاس‌های آموزشی سلامت خانواده، توانمندسازی، مهارت تاب آوری راز شادکامی ماندگار برای جانبازان و همسران و همچنین دوره آموزشی ارتباط موثر آشنایی با فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی و خطرات ناشی از آن برای فرزندان نیز از برنامه‌های این اردو است.

برای شرکت کنندگان برنامه‌های فرهنگی، تفریحی، سیاحتی و ورزشی در دستور کار این اردو خواهد بود و نتایج این دوره‌های درمانی آموزشی و فرهنگی نیز بزودی اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار