نخست وزیر اسپانیا خواستار به رسمیت شناخته شدن فلسطین شد

نخست وزیر اسپانیا بار دیگر خواستار به رسمیت شناخته شدن فلسطین به عنوان یک کشور مستقل شد.
کد خبر: ۷۱۴۳۵۵
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۰ - 22December 2024

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از خبرگزاری «وفا» فلسطین، «پدرو سانچز» نخست‌وزیر اسپانیا، روز شنبه بار دیگر از کشور‌های جهان خواست تا فلسطین را به‌عنوان یک کشور مستقل به رسمیت بشناسند.

نخست وزیر اسپانیا خواستار به رسمیت شناخته شدن فلسطین شد

او این سخنان را در نشست کنفرانس «سوسیالیسم بین‌الملل» که در رباط، پایتخت مراکش، برگزار شد، بیان کرد.

سانچز تأکید کرد: باید به اشغال «اسرائیل» پایان داده شود و به مردم فلسطین اجازه داد کشور مستقل خود را با پایتختی قدس شرقی در چارچوب راه‌حل دو دولت تأسیس کنند.

او همچنین بر لزوم پایان دادن به محاصره و مشکلات انسانی فلسطینی‌ها تأکید کرد و خواستار همکاری بین‌المللی برای مقابله با بحران‌ها شد.

اسپانیا ماه می‌گذشته به‌صورت رسمی کشور فلسطین را به رسمیت شناخت و این اقدام را همسو با قطعنامه‌های سازمان ملل و گامی برای تحقق صلح دانست.

در حال حاضر، ۱۴۴ کشور عضو سازمان ملل فلسطین را به‌عنوان کشور مستقل به رسمیت شناخته‌اند و فلسطین در ۹۵ کشور دارای سفارت و نمایندگی است.

این اقدام اسپانیا و برخی کشور‌های اروپایی همچون ایرلند و نروژ خشم مقامات اسرائیلی را برانگیخته است.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار