پیکر شهید حجت‌الاسلام «سید داود بی‌طرف» در مشهد تشییع می‌شود

مراسم تشییع پیکر شهید حجت‌الاسلام «سید داود بی‌طرف» کارمند سفارت ایران در سوریه، پنجشنبه ششم دی در مشهد برگزار می‌شود.
کد خبر: ۷۱۵۱۸۳
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲ - 25December 2024

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، مراسم تشییع پیکر شهید حجت‌الاسلام‌والمسلمین «سید داود بی‌طرف» امام جماعت حرم حضرت رقیه (س) و کارمند سفارت ایران در سوریه، پنجشنبه ششم دی ساعت ساعت ۱۲:۳۰ یا حضور قشر‌های مختلف مردم در مشهد برگزار می‌شود.

پیکر شهید حجت‌الاسلام «سید داود بی‌طرف» در مشهد تشییع می‌شود

این مراسم، از عرصه میدان شهدای مشهد آغاز می‌شود و تشییع‌کنندگان پیکر مطهر این شهید والامقام را تا حرم مطهر رضوی بدرقه خواهند کرد.

آیت‌الله «سید احمد علم‌الهدی» نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی و امام جمعه مشهد در این مراسم به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین «سید داود بی‌طرف» سال ۱۳۶۰ در مشهد در خانواده مذهبی متولد شد.

او به‌عنوان فعال فرهنگی در مساجد و طلبه برگزیده حوزه علمیه به سوریه عزیمت کرد و در این کشور مشغول به خدمات فکری، فرهنگی و مذهبی شد و بیش از دو دهه امام جماعت حرم حضرت رقیه سلام‌الله‌علی‌ها و استاد حوزه علمیه در دمشق بود.

یکی از مشخصه‌های بارز ایشان علاوه بر شخصیت علمی، اخلاق پسندیده و در راستای سیره نبوی (ص) بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار