به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، لحظاتی پیش خانواده شهید تازه شناسایی شده "سعید حیدری" باقی مانده پیکر فرزند خود را پس از 30 سال در آغوش گرفتند.
شهید سعید حیدری نخستین شهید از 68 شهید تازه تفحص شده است که روز دوشنبه(3 اسفند) از طریق اروند وارد کشور شدند.
وی از شهدایی بود که در تک ایذایی والفجر 8 در جزیره امالرصاص به شهادت رسید و طی نخستین عملیات تفحص در جزیره امالرصاص توسط کمیته جستوجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح پیکرش کشف شد.
شهید »سعید حیدری» متولد 1347 تهران از گردان المهدی لشکر 10 سیدالشهدا(ع) به جبهه اعزام شده بود که در 21 بهمنماه سال 1364 در تک ایذایی والفجر 8 به شهادت رسید. پیکر او در منطقه ماند و در شمار شهدای مفقودالاثر جای گرفت.
هویت پیکر مطهر این شهید بعد از گذشت 30 سال به وسیله پلاک شناسایی شد. او فرزند نخست خانواده بود که در سن 18 سالگی به شهادت رسید.
/انتهای پیام