امیر صباحی‌فرد: توسعه علمی و تسلیحاتی پدافند برای ایجاد صلح و بازدارندگی است

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه پیشرفت علمی و توسعه تسلیحاتی پدافند برای ایجاد صلح و بازدارندگی است، گفت: با وحدت و انسجام، تفرقه و دودستگی را که حربه دشمنان برای ضربه زدن به انقلاب و کشور است به رویای بیگانگان تبدیل می‌کنیم.
کد خبر: ۷۱۵۴۹۳
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۴ - 26December 2024

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، امیر سرتیپ «علیرضا صباحی‌فرد» فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در بازدید از بخش‌های عملیاتی و اماکن اداری این نیرو، ضمن تبریک سال نو میلادی به همه هموطنان مسیحی، کلدانی و آشوری اظهار داشت: با وحدت و همدلی لحظه‌ای از رشد، پیشرفت و اقتدار در حوزه علوم فنی و پدافندی غافل نیستیم.

امیر صباحی فرد: توسعه علمی و تسلیحاتی پدافند برای ایجادصلح و بازدارندگی است

وی با اشاره به اینکه با هوشیاری و بصیرت نباید اسیر توهمات و رویا پردازی‌های بیگانگان و بدخواهان نظام اسلامی در فضای مجازی به‌ویژه برای تاثیر گذاری بر نسل جوان و کارآمدمان شویم، افزود: همانطور که در زمین، دریا و هوا اقتدار داریم باید در حوزه جنگ روانی دشمن نیز با ذکاوت و قدرت وارد میدان شد.

امیر صباحی‌فرد با بیان اینکه پیشرفت علمی و توسعه تسلیحاتی در پدافند هوایی برای صلح و بازدارندگی است، گفت: با وحدت و انسجام تفرقه و دودستگی را که حربه دشمنان برای ضربه زدن به انقلاب و کشور است را به رویای بیگانگان تبدیل می‌کنیم.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه ثبات و امنیت پایدار اولین اولویت نیرو‌های مسلح کشورمان است،عنوان کرد: نیرو‌های مسلح ایران اسلامی امروز دوشادوش هم برای حراست از کشور عزیزمان آماده و مستحکم‌تر از همیشه ایستاده اند.

انتهای پیام/۹۵۵

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار