به گزارش گروه جامعه دفاعپرس، سردار «داوود معظمی گودرزی» رئیس پلیس فتای پایتخت از اجرای طرح ویژه مقابله با عرضه داروهای غیرمجاز و کمیاب که در فضای مجازی به فروش گذاشته میشدند، خبر داد.
سردار معظمی گودرزی افزود: در این مرحله تمرکز ویژه بر تارنماهای عرضه برخی از اقلام از جمله آمپول لاغری مانجارو و... بوده که در نتیجه اجرای طرح، بیش از ۴۰ سایت و صفحه اینستاگرامی مسدود و حدود ۱۰ کلینیک غیر مجاز زیرزمینی پلمب شد.
وی همچنین با هشدار به پزشکانی که اکانتهای کاربری خود را به جهت ثبت نسخ الکترونیکی در اختیار دیگران قرار میدهند، گفت: مسوولیت سوء استفاده و تجویزهایی که عمدتا داروهای خاص هستند که بی دلیل ثبت شدهاند، قطعاً با پزشک ثبتکننده بوده و بایستی نزد مراجع قانونی پاسخگو باشند.
رئیس پلیس فتای پایتخت اضافه کرد: در مواردی، بیمارستانها از پزشکان درخواست میکنند که نام کاربری و رمز خود را تغییر نداده تا بتوانند با نام استفاده از کد و سهمیه آنها، دارو وارد کشور و بازار کنند.
انتهای پیام/ 381