حماسه ۹ دی با جهاد تبیین معنا می‌شود

حجت‌الاسلام حریزاوی در رادیو گفت‌وگو با بیان اینکه ۹دی در پروژه جهاد تبیین معنا می‌یابد، گفت: این فریضه واجب عقلی و شرعی و مطالبه رهبری از نخبگان و عموم کنش گران فضای فرهنگ و اندیشه است.
کد خبر: ۷۱۵۹۷۷
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۶ - 29December 2024

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین «روح‌الله حریزاوی» قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی کشور ۹دی را فرصتی برای تبیین دانست و به برنامه «صبح و گفت‌وگو» اظهار داشت: دشمن در پروژه جنگ ترکیبی و شناختی سعی در ناامید کردن مردم و از بین بردن اتصال آنها به شجره انقلاب اسلامی دارد.

حماسه ۹ دی با جهاد تبیین معنا می‌شود

وی به توفیقات انقلاب اسلامی و فتنه‌های پیش رو اشاره کرد و افزود: مردم پای انقلاب اسلامی استوار هستند و این مهم به جهاد تبیین نیاز دارد.

حجت‌الاسلام حریزاوی با اشاره به یک سال پر حادثه‌ای که در منطقه پشت سر گذاشتیم، گفت: ما به جامعه تبلیغی نیاز داریم تا نقش خود را در حوزه جهاد تبیین ایفا کنند که الحمدلله در ایام فاطمیه و میلاد حضرت زهرا (س) و دیگر برنامه‌های پیش رو، توجیه شدند و گروهی هم در ۹دی مشغول انجام وظایف هستند. گروه دوم مداحان هستند و مطالبه جدی مقام معظم رهبری نیز از آنها کانون بودنِ هیئت برای جهاد تبیین می‌باشد و الحمدلله ارائه اشعار و نوحه‌های پر محتوا را ناظر بر شرایط روز کشور شاهد هستیم.

وی با اشاره به برنامه‌های هدفمند و شعارمند گفت: گروه سوم جامعه قرآنی هستند که حرکت هم افزای زندگی با آیه‌ها را در دستور کار دارند و امسال هم مرحله دوم آن را کلید زده‌ایم.

حجت‌الاسلام حریزاوی در بخشی دیگر از مصاحبه با رادیو گفتگو با بیان اینکه جهاد تبیین فریضه‌ای دارای دو لایه است که نخبگان و اساتید و صاحب نظران نقشی مهم در این راستا دارند، افزود: در این زمینه از نخبگان کشور درخواست‌هایی داشتیم. لایه دیگر کنش گران عمومی هستند؛ خاصه مردمی که دل در گرو معارف و اندیشه انقلاب اسلامی دارند، باید دریافت صحیحی از اسلام ناب داشته باشند و آنچه را دریافت می‌دارند، باید منتشر هم بکنند و در این راستا فرآورده‌ها باید قابل نشر بوده و مخاطب شناسی دقیقی داشته باشیم.

قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی با تاکید بر ذائقه شناسی مخاطب اظهار کرد: تبلیغ شأن مسلمانی ماست و به نخبگی و تحصیلات آکادمیک باز نمی‌گردد و از این رو جهاد تبیین بر دوش همگان سنگینی می‌کند. اگر برنامه ریزی فرهنگی برای افکار عمومی باشد، فرایند‌های زودبازده جواب خواهد داد که به فعالیت‌های رسانه‌ای و جشن‌های خیابانی بازمی‌گردد. در مقابل به فرایند‌های عمیق نیاز داریم که تربیت عمومی و اندیشه جامعه و ایمان را هدف قرار می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: در برشی دیگر تمرکز بر فعالیت آموزشی و تربیتی را پیش رو داریم که تربیت نفوس و نظام فکری جوانان و مردم را در پی دارد ولی به طور کلی فرایند تربیت دیربازده است.

حریزاوی در این مصاحبه رادیویی تاکید کرد: در قضیه فیلترینگ که بازیچه دست سیاسیون و مطبوعاتی‌ها بود، شاهد مطالعات روش‌مند و ارزشمند بودیم که پیشنهادات دقیقی به دولت می‌داد و دولت به جای فعالیت‌های سیاسی، باید به یافته‌های علمی رجوع می‌کرد.

قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی افزود: عناصری که به مصلحت‌ها و ضرورت‌ها می‌نگرند، در همه احزاب و جریان‌های سیاسی حضور دارند.

حریزاوی همچنین مسئله سلبریتی‌گری را آفتی دانست که دنیا را متاثر کرده و در غرب قوانینی برای آن وضع شده است؛ از این رو عقلانیت جبهه انقلاب اسلامی به سطح بالایی رسیده و مباحث جدی اندیشه‌ای باید طرح موضوع شود. در حالیکه باید الگو‌های اجتماعی و قوانین اجرایی شود، بایستی به یافته‌های موجود هم اعتنا کنیم.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار