امام جمعه سرپل ذهاب:
عبرتهای ۹ دی باید برای نسل امروز تبیین شود
حجت الاسلام«ساداتی» گفت: ضرورت جهاد تبیین و روشنگری در خصوص حماسه ۹ دی برای نسلهای آینده با اقدام شود و ما باید در برابر تحریفهای تاریخ و فراموشی روزهای بزرگ انقلاب، با تمام توان مقاومت کنیم و واقعیتها را برای نسلهای بعدی نقل کنیم.
به گزارش دفاعپرس از کرمانشاه، حجتالاسلام «سید محمدعلی ساداتی» امام جمعه شهرستان سرپلذهاب امروز در در مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی که در حرم احمد بن اسحاق این شهرستان برگزار شد به بازخوانی وقایع فتنه ۸۸ و پیامدهای آن پرداخت.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در آن سال، اظهار داشت: در برابر فتنههای پیچیده داخلی و خارجی، تنها راه پیروزی و عبور از مشکلات، تبعیت از رهبری و حفظ وحدت ملی است.
وی همچنین به ضرورت جهاد تبیین و روشنگری در خصوص حماسه ۹ دی برای نسلهای آینده اشاره کرد و افزود: ما باید در برابر تحریفهای تاریخ و فراموشی روزهای بزرگ انقلاب، با تمام توان مقاومت کنیم و واقعیتها را برای نسلهای بعدی نقل کنیم.
حجتالاسلام ساداتی در پایان از مردم خواست تا با حفظ ایمان، وحدت و تبعیت از ولایت فقیه، به دشمنان اجازه ندهند که در مسیر انقلاب اسلامی خللی وارد کنند.امام جمعه سرپلذهاب گفت: با ایمان به خداوند و حمایت از رهبری، هرگونه فتنهای را در نطفه خفه خواهیم کرد و مسیر پیشرفت و عزت ایران اسلامی را ادامه خواهیم داد.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما


