معاون سیاسی دفتر عقیدتی‌ سیاسی فرمانده کل قوا:

تجربه سوریه نشان داد که سازش با دشمن هزینه بیشتری دارد

سردار «سنائی راد» گفت: تجربه سوریه و مقاومت اسلامی نشان می‌دهد که سازش با دشمن هزینه بیشتری دارد. همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند، مقاومت با وجود هزینه‌هایش، نتایج ارزشمندی دارد. امروز مقاومت ملت‌های منطقه و گروه‌هایی مانند حماس و حزب‌الله به کابوسی برای رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.
کد خبر: ۷۱۶۳۷۷
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۸ - 30December 2024

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، سردار «رسول سنایی‌راد» معاون سیاسی دفتر عقیدتی‌ سیاسی فرمانده کل قوا امروز در همایش بصیرتی روحانیون استان کرمانشاه که به مناسبت دهه بصیرت و هفته مقاومت در مجتمع بعثت کرمانشاه برگزار شد اظهار داشت: مردم کرمانشاه در شرایط سخت بمباران و آوارگی، نه‌تنها مقاومت کردند، بلکه پناهگاهی برای رزمندگان شدند. این روحیه ایستادگی و مقاومت، امروز نیز در برابر توطئه‌های دشمنان حفظ شده است.

تجربه سوریه و مقاومت اسلامی نشان می‌دهد که سازش با دشمن هزینه بیشتری دارد

معاون سیاسی دفتر عقیدتی‌ سیاسی فرمانده کل قوا با اشاره به رشادت‌های مردم کرمانشاه در دوران دفاع مقدس، گفت: مردم کرمانشاه در جنگ تحمیلی پیشگام بودند و حماسه‌های بزرگی آفریدند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحولات منطقه، بیان کرد: تجربه سوریه و مقاومت اسلامی نشان می‌دهد که سازش با دشمن هزینه بیشتری دارد. همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند، مقاومت با وجود هزینه‌هایش، نتایج ارزشمندی دارد. امروز مقاومت ملت‌های منطقه و گروه‌هایی مانند حماس و حزب‌الله به کابوسی برای رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.

سردار سنائی راد گفت: شهید سلیمانی هم در مقابل تروریسم وحشی صهیونیستی ایستاد و قهرمانی که نه فقط برای ایران بلکه قهرمانی برای جهانیان شد چون صداقت و صفا در وجود آن شهید بزرگوار موج می زد.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی‌ سیاسی فرمانده کل قوا بیان کرد: شهید سلیمانی نماد رشادت بود که می تواند فطرت انسان ها را به سمت خدا تغییر دهد، چرا که از جنس الهی‌ بود، شهید سلیمانی بزرگ شد و توانست ارتقا پیدا کند و به دیگران هم بزرگی دهد.

وی تصریح کرد: مردم بعد از شهادت سردار دلها گفتند انتقام سخت چرا که شهید سلیمانی رشادت های بسیاری انجام داد و هرگز بدنبال دیده شدن و ریا کاری نبود و به پشتوانه فریاد مردم ما توانستیم به آمریکایی ها سیلی محکمی بزنیم.

سردار سنایی راد گفت: هر کدام از ماها می توانیم شهید سلیمانی باشیم به شرطی که ببینیم مکتب شهید سلیمانی چه می گوید.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار