حمله موشکی حماس به شهرک‌های صهیونیست‌نشین

گردان‌های عزالدین قسام از حمله موشکی به شهرک‌های صهیونیست‌نشین خبر دادند.
کد خبر: ۷۱۶۶۴۸
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۰ - 01January 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از الجزیره، نابودی توان مقاومت اسلامی فلسطین یکی از اهدف ۳ گانه‌ای بود که رژیم صهیونیستی در آغاز جنگ غزه آن را مطرح کرد. اکنون با گذشت ۱۵ ماه از جنگ و محاصره کامل غزه، رزمندگان فلسطینی همچنان در حال وارد آوردن ضربات دردناک به دشمن صهیونیست هستند.

حمله موشکی حماس به شهرک‌های صهیونیست‌نشین

گردان‌های عزالدین قسام، شاخه نظامی حماس با صدور بیانیه‌ای از حمله موشکی به شهرک صهیونیست نشین نتیووت در اطراف غزه خبر داد.

منابع صهیونیست از روشن شدن آژیر‌های خطر در شهرک‌های صهیونیست نشین اطراف غزه پس از حمله موشکی از این باریکه خبر دادند. کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی اعلام کرد دستکم ۲ موشک از داخل غزه به سمت اراضی اشغالی شلیک شده است.

گردان‌ها قدس، شاخه نظامی جهاد اسلامی و حماس طی یک هفته اخیر علی رغم تشدید تدابیر امنیتی صهیونیست‌ها در غزه، بار‌ها اراضی اشغالی را راکت باران کرده‌اند. این مسئله به محلی برای انتقاد داخلی از کابینه بنیامین نتانیاهو تبدیل شده است.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار