فرمانده منطقه پدافندهوایی جنوب غرب کشور:

تدریس کتاب علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت مصداق عینی جهاد تبیین است

امیری گفت: شرایط امروز منطقه و تحولات اخیر نشان می‌دهد که چه قدر ضرورت دارد تا بچه‌های جوان ما با فرهنگ دفاع مقدس و مقاومت آشنا شوند.
کد خبر: ۷۱۶۶۸۴
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۹ - 01January 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از استان خوزستان، «فضل‌الله صرامی» دبیر کمیته علمی درس آشنایی با دفاع مقدس اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان امروز و در پی سلسله نشست‌های توجیهی با اساتید درس علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت میزبان امیر سرتیپ دوم ستاد «سعید امیری» فرمانده منطقه پدافندهوایی جنوب غرب کشور بود.

تدریس کتاب علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت مصداق عینی جهاد تبیین است

امیر سرتیپ دوم امیری نیز ضمن اعلام افتخار برای حضور در جمع دانشجویان و تدریس این کتاب ارزشمند تاکید کرد: شرایط امروز منطقه و تحولات اخیر نشان می‌دهد که چه قدر ضرورت دارد تا بچه‌های جوان ما با فرهنگ دفاع مقدس و مقاومت آشنا شوند.

وی یادآور شد: تدریس چنین مفاهیمی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی مصداق واقعی جهاد تبیین است چون در این کتاب همه مصادیق عینی معرفتی، شناختی، نظامی و اعتقادی رزمندگان ما قابل بررسی و انتقال هستند.

 

صرامی در این دیدار بر اهمیت تدریس درس علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت در دانشگاه‌ها پرداخت و گفت: نسل امروز ما که دوران جنگ را تجربه نکردند لازم دارند که از آن دوران که به گفته خیلی از بزرگان، کلاس انسان سازی و معرفت بود درس‌هایی بگیرند که راهنمای مسیر آینده آن‌ها باشد.

وی متذکر شد: این کتاب تنها یک بهانه است تا فرماندهان، پیشکسوتان و اساتید ما بتوانند ارزش‌های انقلاب و دفاع مقدس را به شیوه‌های نوین به فرزندان این مملکت انتقال داده و این فرهنگ را با مکتب مقاومت پیوند بزنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار