مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین خبر داد:

کمک ۳۷ میلیاردی معلمان و دانش آموزان قزوینی به مردم مظلوم لبنان و غزه

«سیاهکالی مرادی از» جمع آوری کمک ۳۷ میلیارد ریالی معلمان و دانش آموزان قزوینی به مردم مظلوم لبنان و غزه در آموزش و پرورش استان قزوین خبر دارد.
کد خبر: ۷۱۶۸۷۲
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۹ - 01January 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قزوین،  «نقی سیاهکالی مرادی» مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین اظهار داشت: ۳ میلیارد و ۷۰۲ میلیون و ۷۸۰ هزار تومان کمک به مردم مظلوم لبنان و غزه در آموزش و پرورش استان قزوین، جمع آوری شد.

کمک ۳۷ میلیاردی معلمان و دانش آموزان قزوینی به مردم مظلوم لبنان و غزه

وی دامه داد: در عمل به فرامین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و در راستای اجرای پویش ملی بر مدار مقاومت وزارت متبوع، طی چند مرحله، کمک‌های جمع آوری شده، توسط کارکنان اداری، معلمان و دانش آموزان مدارس دولتی و غیردولتی استان، جمع آوری گردید.

وی ضمن تقدیر از نقش آفرینی و مشارکت پذیری فرهنگیان و دانش آموزان در این امر خداپسندانه افزود: همواره فرهنگیان و دانش آموزان استان، حامیان جبهه مقاومت بوده و هستند و از هیچ کمکی دریغ نمی‌کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها: غزه ، لبنان
نظر شما
پربیننده ها