فرمانده سپاه عاشورا:

از هر فراز وصیت نامه جامع شهید سلیمانی باید درس بگیریم

سردار اصغر عباسقلیزاد، فرمانده سپاه عاشورا گفت: از هر فراز وصیت نامه جامع شهید سلیمانی باید درس بگیریم. درسی که تجربه چهل‌و‌پنج ساله تلاش های انقلاب اسلامی است و نشان از عمق بصیرت و فهم انقلابی دینی، سیاسی، تبلیغی و فرهنگی این شهید بزرگوار دارد
کد خبر: ۷۱۸۰۰۰
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۱ - 06January 2025

میدان جنگ با دشمنان امروز، فضای مجازی است.

به گزارش خبرگزاری دفاع‌پرس از آذربایجانشرقی، مراسم بزرگداشت شهید گمنام دانشگاه مراغه و ایام سالگرد شهادت سپهبد شهیدحاج قاسم سلیمانی با سخنرانی سردار عباسقلی‌زاده، فرمانده سپاه عاشورا و تجلیل از خانواده شهید راه خدمت مالک رحمتی، شهید دانشجو داود خیری فام و شهید مدافع حرم علی کنعانی روز دوشنبه 17 دی ماه 1403 در مسجد امام صادق (ع) برگزار شد.

در این‌مراسم سردار اصغر عباسقلی‌زاده فرمانده سپاه عاشورا، در ابتدای سخن از شهید مالک رحمتی سخن گفت و بیان کرد: زمانی که ایشان به عنوان استاندار انتخاب شدند، جمله‌ای گفتم که امروز هم به آن افتخار می‌کنم و آن جمله این است که "شهید مالک رحمتی هدیه امام رضا(ع) به استان آذربایجان‌شرقی بود" که برای شهرستان‌مان از نظر تخصص، تعهد، تجربه، مردم‌داری و تسلط به قوانین و برنامه‌ها الگو بود و افتخار آفرید. 

در ادامه، وی به جایگاه والا و جهانی سردار سلیمانی اشاره کرد و افزود: تربیت فرماندهانی چون شهید سلیمانی در دامن این نظام مقدس، و معرفی آنان به جهانیان مایه مباهات است.این شخصیت‌ها و در راس آنها شهید سلیمانی به عنوان یکی از فرماندهان دلاور جبهه مقاومت به جایگاهی می‌رسند که دشمنان هم به قابلیت‌های آنان اعتراف می‌کنند.

فرمانده سپاه عاشورا ادامه داد: از هر فراز وصیت نامه جامع شهید سلیمانی باید درس بگیریم. درسی که تجربه چهل‌و‌پنج ساله تلاش های انقلاب اسلامی است و نشان از عمق بصیرت و فهم انقلابی دینی، سیاسی، تبلیغی و فرهنگی این شهید بزرگوار دارد.

سردار عباسقلی‌‌زاده تاکید کرد: عمده ترین توصیه سردار سلیمانی، بحث ولایت مطلقه فقیه است‌ و صراحتا اعلام کرده است که اگر میخواهید اسلام بماند، باید جمهوری اسلامی ایران بماند و اگر میخواهید جمهوری اسلامی ایران بماند، باید ولایت مطلقه فقیه بماند و رمز پیروزی این است. 

وی به اعتراف جالب دانشمند آمریکایی و یهودی "مایکل اچ هارت" اشاره و بیان کرد: از نظر این دانشمند پیامبر اکرم (ص) می‌تواند این جهان آشفته بازار را سامان بخشد و مدیریت کند؛ در غیاب ایشان حضرت علی (ع)، در نبود حضرت علی (ع) فقهای شیعه و در راس آنها حضرت امام خامنه‌ای دارای این توانایی است.شناختی که دشمنان از انقلاب و رهبر ما دارند بسیار فراتر است و باعث برنامه‌ریزی‌های متعدد دشمنان برای نابود کردن انقلاب اسلامی است. اما قطعا پیروز این میدان رهبر انقلاب و مردم ایران است. 

به گفته‌ی وی میدان جنگ با دشمنان امروز فضای مجازی است. چون در فضای حقیقی دشمن شکست خورده و ناتوان است. بزرگترین مثال این شکست دوران هشت سال دفاع مقدس و دوران فتنه داعش است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار