درخشش طلبه حوزه علمیه خراسان در مسابقات رباتیک ایکرام ۲۰۲۴

مهدیه بخشی طلبه بسیجی حوزه علمیه خراسان، به همراه تیم Vision Cruise در مسابقات رباتیک ایکرام ۲۰۲۴ خوش درخشید و مقام اول لیگ شبیه‌ساز خودروهای خودران را کسب کرد.
کد خبر: ۷۱۸۳۲۳
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۳ - 08January 2025

به گزارش دفاع‌پرس خراسان رضوی، «مهدیه بخشی» طلبه سطح ۲ حوزه علمیه خراسان و عضو فعال تیم Vision Cruise، در مسابقات رباتیک ایکرام ۲۰۲۴ که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، توانست به همراه اعضای تیم خود، مقام اول لیگ شبیه‌ساز خودروهای خودران را کسب کند.

درخشش طلبه حوزه علمیه خراسان در مسابقات رباتیک ایکرام ۲۰۲۴

تیم Vision Cruise که در حوزه خودروهای خودران فعالیت می‌کند، پیش از این نیز در المپیک فناوری ۲۰۲۴ موفق به کسب جایگاه نخست شده بود.

این موفقیت نشان دهنده توانمندی‌های بالای مهدیه بخشی، به ‌نوان یک طلبه بسیجی و فعال رسانه‌ای، در زمینه فناوری و نوآوری است. تیم Vision Cruise با کسب این افتخارات، جایگاه خود را به‌عنوان یکی از برترین تیم‌های فناوری کشور تثبیت کرده است.

کنفرانس بین‌المللی ایکرام ۲۰۲۴، یکی از معتبرترین رویدادهای علمی و فناوری در حوزه رباتیک است که هر ساله در یکی از دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود. این رویداد به صورت ترکیبی از آنلاین و حضوری برگزار شده و در حاشیه آن، مسابقات رباتیک و نمایشگاه خلاقیت و نوآوری نیز با هدف شناسایی استعدادهای برتر و ارتقای سطح علمی کشور برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار