مدیرکل امور اقتصاد و دارایی خراسان رضوی مطرح کرد؛

اعطای تسهیلات فرزندآوری، ازدواج و ودیعه مسکن در اولویت شبکه بانکی خراسان رضوی

حسینی گفت: تسهیلات مربوط به فرزندآوری، ازدواج و ودیعه مسکن در اولویت تسهیلات تکلیفی شبکه بانکی قرار دارند.
کد خبر: ۷۱۸۳۷۵
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۲ - 08January 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «سید حامد حسینی» مدیرکل امور اقتصاد و دارایی خراسان رضوی در جلسه بررسی مسائل و مشکلات تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی و ودیعه مسکن خراسان رضوی اظهار داشت: از ابتدای امسال از محل منابع قرض‌الحسنه پیش‌بینی‌شده در جز (۳) و (۴) بند «ب» تبصره «۲» قانون بودجه سال ۱۴۰۳، بالغ بر ۱۷۳۵ میلیارد تومان تسهیلات حمایتی در استان پرداخت شده است.

اعطای تسهیلات فرزندآوری، ازدواج و ودیعه مسکن در اولویت شبکه بانکی خراسان رضوی

وی در خصوص پرداخت تسهیلات به نهادهای حمایتی در سال جاری گفت: طی سال‌های اخیر در قانون بودجه مقرر شده تا تسهیلات حمایتی در قالب تسهیلات تبصره (۱۸)، تسهیلات  تبصره (۱۶) در سال‌های گذشته و در سال جاری در قالب جز (۳) و (۴) بند «ب» تبصره «۲» قانون بودجه پرداخت شود که مورد تاکید دولت و قوای سه‌گانه است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارای خراسان رضوی با اشاره به پرداخت تسهیلات جز (۳) بند «ب» تبصره «۲» قانون بودجه سال جاری تصریح کرد: طی سال جاری از محل مذکور با کل اعتبار درنظر گرفته‌شده به مبلغ هزار و ۲۹۰ میلیارد تومان، به ۲ هزار و ۳۷۲ طرح به مبلغ ۳۰۴ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است. بیشترین طرح ارسال‌شده از طرف دستگاه اجرایی به بانک‌های ملی، قرض‌الحسنه مهر، سپه، صادارت و تجارت صورت گرفته است.

این مقام مسئول درباره پرداخت تسهیلات جز (۴) بند «ب» تبصره «۲» قانون بودجه سال جاری افزود: میزان اعتبار در نظر گرفته‌شده برای این حوزه سه هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان است که از این میزان یک هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای کمیته امداد و ۹۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای بهزیستی در نظر گرفته شده است.

حسینی ادامه داد: کمیته امداد امام خمینی (ره) در سال جاری تاکنون ۷۵۰ میلیارد تومان و بهزیستی ۴۰۴ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده است. تسهیلات مربوط به فرزندآوری، ازدواج و ودیعه مسکن در اولویت تسهیلات تکلیفی شبکه بانکی قرار دارند و تسهیلات اشتغال‌زایی برای بانک‌ها جزو اولویت‌های بعدی است که این مورد مشکلاتی را برای دریافت‌کنندگان این تسهیلات به وجود آورده است.

وی در خصوص رفع مشکل عدم دسترسی به سامانه رفاه ایرانیان توسط شبکه بانکی و تاخیر در پرداخت تسهیلات به مددجویان بهزیستی گفت: سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) ارگان‌های حمایتی هستند و تایید مددجویان به عهده همین دستگاه‌هاست. بانک‌ها می‌توانند در مرحله اول مکاتبه دستگاه مرجع را برای مددجویان به همراه مستندات بپذیرند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار