به گزارش دفاعپرس از کرمان، «محمد علی طالبی» استاندار کرمان به دیدار خانواده شهید «علیرضا شهمرادی» از شهدای نیروی انتظامی و مدافع امنیت نیز رفت.
وی در دیدار با خانواده این شهید عنوان کرد: امنیت و آرامش امروز خودمان را مدیون شهدای امنیت هستیم که ایثارگرانه در مقابل اشرار و خط مقدم مبارزه با قاچاقچیان میایستند.
استاندار کرمان گفت: از دیدار با خانواده شهدا برکت میگیریم تا آغازگر توسعه و تحول در شهرستان باشیم.
بنابراین گزارش، شهید «محمد شهمرادزاده فهرجی» متولد ۱۳۴۲ به عنوان دانشآموز بسیجی به جبهه رفت. وی در عملیات فتحالمبین مجروح شد، اما بعد از درمان مجدد به جبهه بازگشت و در عملیات کربلای ۵ در سال ۶۵ به شهادت رسید.
شهید «علیرضا شهمرادی» نیز ۱۳ آبان سال ۱۳۹۶ در سن ۲۳ سالگی در درگیری با اشرار مسلح به فیض شهادت نائل آمد.
استاندار کرمان در ادامه سفرهای شهرستانی، امروز در بدو ورود به فهرج، با حضور در گلزار شهدا به مقام شامخ ۵۰ شهید دفاع مقدس این شهرستان ادای احترام کرد.
انتهای پیام/