رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح مازندران:

لزوم ثبت قیام ۱۸ دی/ حماسه مردم ساری به نسل‌های آینده تبیین شود

حجت الاسلام «زارعی کیاپی» با تأکید بر اینکه قیام مردم ساری در ۱۸ دی ۱۳۵۷ در کشور ثبت و برای نسل‌های آینده تبیین شود، گفت: نمادی در خصوص این واقعه تاریخی و حماسه سازِ شهرستان در منظر عموم احداث شود.
کد خبر: ۷۱۸۶۳۱
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۳ - 09January 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، حجت الاسلام والمسلمین «محمداسماعیل زارعی کیاپی» رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح مازندران در مراسم گرامی‌داشت شهدای ۱۸ دی سال ۱۳۵۷ شهرستان ساری که صبح امروز در حسینیه شهید قدوسی سازمان قضایی نیروهای مسلح استان برگزار شد، با اشاره به اینکه در چنین روزی مردم ساری برای نشان دادن انزجارشان از کشتار بی‌رحمانه مردم در شهر‌های مختلف کشور و اعلام همبستگی با انقلاب و انقلابیون اقدام به راهپیمایی کردند، اظهار داشت: اقدامی که به فرمان بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی بود و بلافاصله هم لبیک قاطبه مردم ساری را در پی داشت.

لزوم ثبت قیام ۱۸ دی/ حماسه مردم ساری به نسل‌های آینده تبیین شود

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح مازندران با اشاره به اسناد شفاهی تاریخ انقلاب اسلامی افزود: حدود ۲۰ هزار نفر از جمعیت مازندران در این روز با هدایت شهید «عبدالوهاب قاسمی» یکی از طلاب مازندرانی از مسجد جامع ساری که به کانون انقلابیون معروف بود به سمت میدان شهداء که «دروازه گرگان» می‌گفتند، در حمایت از قیام مردم ایران بر ضد رژیم ستمشاهی به خیابان‌ها آمدند و با ماموران ارتش و ساواک که قصد سرکوبی این قیام خیابانی مردم ساری را داشتند، درگیر شدند که علاوه بر زخمی شدن چندین نفر، منجر به شهادت «اسماعیل عابدین پور» و «محمد عسکری توفیقی» دو جوان ساروی شد.

حجت الاسلام زارعی کیاپی ضمن اظهار گله‌مندی از مسئولان استانی خاطرنشان کرد: نباید واقعه‌ای به این مهمی در حد نامگذاری در یکی از خیابان‌ها خلاصه شود و انتظار می‌رود این حرکت شجاعانه در کشور ثبت و برای نسل‌های آینده تبیین و حداقل نمادی در خصوص این واقعه تاریخی و حماسه سازِ شهرستان ساری در منظر عموم احداث شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها