شهادت فرزند مسئول عملیات تحویل اسرای صهیونیست در حمله ارتش اشغالگر

ساعاتی مانده به اجرای توافق آتش بس که قرار است فردا (یکشنبه) ۸:۳۰ صبح به وقت محلی اجرایی شود، بر اثر حملات رژیم صهیونیستی مسئول عملیات تحویل اسرای صهیونیست در غزه به شهادت رسید.
کد خبر: ۷۲۰۴۷۶
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۱ - 18January 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از الجزیره، رژیم اسرائیل در حمله‌ای هوایی پسر عزالدین حداد مسئول عملیات تحویل اسرا را در باریکه غزه هدف قرار داد که به شهادت وی و دو نفر دیگر منجر شد.

شهادت مسئول عملیات تحویل اسرای صهیونیست در حمله ارتش اشغالگر

ماجد الانصاری، سخنگوی وزارت خارجه قطر در اظهاراتی گفت: بر اساس توافق میان طرف‌های توافق و واسطه ها، آتش بس غزه از صبح فردا (یکشنبه) ساعت ۸:۳۰ (به وقت محلی) اجرایی خواهد شد.

وی تاکید کرد: به برادران توصیه می‌کنیم که محتاطانه عمل کرده و منتظر دستورات از منابع رسمی باشند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی ساعاتی پیش گزارش دادند که کابینه این رژیم پس از جلسه‌ای طولانی، توافق تبادل اسرا و آتش‌بس در غزه را تصویب کرده است.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ۲۴ وزیر به این توافق رأی مثبت داده و هشت وزیر با آن مخالفت کرده‌اند.

«محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست وزیر و وزیر خارجه قطر روز چهارشنبه ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳ اعلام کرد که طرف‌های فلسطینی و اسرائیلی با توافق آتش بس در نوار غزه موافقت کردند.

انتهای پیام/

برچسب ها: فلسطین ، شهادت ، غزه
نظر شما
پربیننده ها