سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان آمل عنوان کرد؛

تصویب طرح هادی شهر بابکان پس از ۵ سال بلاتکلیفی

«سوادکوهی» گفت: طرح هادی شهر بابکان پس از پنج سال بلاتکلیفی امروز در جلسه شورای برنامه ریزی استان مازندران تصویب شد.
کد خبر: ۷۲۰۵۲۵
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۳ - 18January 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «مصطفی سوادکوهی» سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان آمل در حاشیه جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه مدیریت استان مازندران که امروز (شنبه) در سالن شهید رجایی استانداری برگزار شد، با عنوان اینکه، طرح هادی شهر بابکان پس از پنج سال بلاتکلیفی در جلسه شورای برنامه ریزی استان مازندران تصویب شد، اظهار داشت: از استاندار مازندران جهت تسهیل در روند این اقدام مهم تشکر و قدردانی ویژه می‌کنم.

تصویب طرح هادی شهر بابکان پس از ۵ سال بلاتکلیفی

وی افزود: شهرداری بابکان بعنوان یک شهرداری تازه تاسیس و جوان نیازمند حمایت‌های ویژه استانی دارد که در این زمینه پیگیری‌های لازم را انجام خواهیم داد.

سوادکوهی ادامه داد: با توجه به اینکه آمل قطب صنعتی و کشاورزی استان مازندران است لذا می‌بایست برای توسعه این شهرستان در این بخش‌ها تصمیمات استراتژیک گرفته شود.

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان آمل گفت: با توجه به اینکه حدود نیمی از صنعت مازندران در شهرستان آمل قرار دارد بنا داریم در تامین امکانات برای تولیدکنندگان از هیچ تلاشی دریغ نکنیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار