مشاور وزیر بهداشت: هزار و ۵۰۰ عمل جراحی بر روی مجروحان حادثه تروریستی پیجرهای لبنانی انجام شد

جعفریان با بیان اینکه به عنوان کادر درمان مذهب، قومیت و ملیت اهمیتی ندارد، گفت: هزار و ۵۰۰ عمل جراحی بر روی مجروحان حادثه تروریستی پیجر‌های لبنانی انجام شد.
کد خبر: ۷۲۰۷۰۹
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۴ - 19January 2025

به گزارش خبرنگار جامعه دفاع‌پرس، «علی جعفریان» مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت در آیین  تجلیل و قدردانی از پزشکان و پرستاران امدادرسان به مصدومین و مجروحان حادثه تروریستی پیجر‌های لبنانی، اظهار داشت: یک سیری طی شد در این اتفاقی که برای گروهی از برادران و خواهران ما در لبنان اتفاق افتاد از شروع حادثه اعلام آمادگی برای پذیرش مجروحان و انتقال آنها اعلام شد؛ چرا که هر یک از اینکار‌ها دارای فرآیند، مقدمه و آمادگی‌هایی را نیاز داشت.

مشاور وزیر بهداشت: هزار و ۵۰۰ عمل جراحی بر روی مجروحان حادثه تروریستی پیجرهای لبنانی انجام شد

جعفریان ادامه داد: خوشبختانه این آمادگی در نظام درمانی کشور و بهداشت و درمان کشورمان وجود داشت و با همکاری همه آنهایی که می‌توانستند نقش ایفا کنند اعم از اورژانس، هلال احمر، سپاه در لبنان و در بیمارستان‌های ما و دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی به ویژه آنهایی که در تهران مستقر هستند، هماهنگی صورت گرفت.

مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت گفت: این مراکز در یک هفته ۵۰۰ مجروح پذیرش کردند و در یک ماه حدود هزار و ۵۰۰ عمل جراحی بر روی این مجروحان با کیفیت مطلوب و حداکثر تلاش کادر  متخصص و زحمتکش درمان  انجام شد.

وی عنوان کرد: ظرفیت بهداشت و درمان کشور ما تاب آوری خیلی بالایی داشته و امکان اینکه خدمات را به صورت مطلوب ارائه کند را از جهات مختلف علیرغم چالش‌ها و مشکلات را داریم.

جعفریان بیان کرد: در آن شرایط برخی از همکاران عزیز بازنشسته نیز به خدمت آمدند، علیرغم باری که بر نظام درمان وارد شد و اتاق عمل‌ها نیز شلوغ بود، اما هیچ گونه خللی در ارائه خدمت به بیماران در کشور وارد نشد و روند درمان‌ها و معاینات طبق برنامه انجام می‌شد.

مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت افزود: امروزه در دنیای عجیبی زندگی می‌کنیم؛ چرا در حوادثی مشابه حادثه تروریستی پیجر‌ها در لبنان، شاهد ۴۶ هزار شهید در غزه و ۴ هزار شهید در لبنان هستیم و در دنیای ظالمانه‌ای زندگی می‌کنیم و به طور مکرر بیمارستان‌های فلسطینی و لبنانی مورد هدف جنایتکاران صهیونیستی قرار گرفته است. امیدواریم توقف حملات به غزه پایدار و جان انسان‌ها در امان باشد.

جعفریان تاکید کرد: ما به عنوان جامعه پزشکی وظیفه خدمت به مردم را داریم و  برای کادر درمان مذهب، قومیت و ملیت اهمیتی ندارد، ما موظفیم با نهایت تلاش به بیماران و مراجعه کنندگان به بهترین نحو خدمات درمانی ارائه کنیم.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار