اجرای رزمایش امنیتی - تهاجمی ارتش در تایباد

رزمایش امنیتی - تهاجمی متحرک نیروی زمینی ارتش در منطقه عمومی تایباد در حال اجرا است.
کد خبر: ۷۲۰۸۵۴
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۷ - 20January 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، رزمایش امنیتی ـ تهاجمی متحرک نیروی زمینی ارتش از شب گذشته در منطقه عمومی تایباد آغاز شده است.

اجرای رزمایش امنیتی ـ تهاجمی ارتش در تایباد

در مرحله نخست این رزمایش؛ نیروی زمینی ارتش در اقدامی پیش‌دستانه، یگان‌های نیروی ویژه واکنش سریع تیپ ۶۵ نوهد نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران را به آن سوی مرز‌های کشور وارد کرد و تلاش برای اسارت سرکردگان نیرو‌ها و عناصر تروریستی فرضی انجام شد.

در این مرحله یگان‌های نیروی ویژه واکنش سریع تیپ ۶۵ نوهد نزاجا با تکمیل اطلاعات و شناسایی محل تجمعات نیرو‌های تروریستی فرامرزی که در تلاش علیه امنیت و تمامیت ارضی کشور و ایجاد ناامنی در مرز‌های ایران اسلامی بودند، عملیات تخصصی انجام دادند.

در ادامه برنامه‌های رزمایش؛ پس از کسب اطلاعات و تجزیه و تحلیل آن، انواع پهپاد‌های پنهانکار و شناسایی به مقر‌های گروه‌های تروریستی فرضی حمله کردند و پس از در هم کوبیدن مقر‌های آنها با استفاده از موشک‌های «فجر پنج» با بُرد بیش از ۱۱۰ کیلومتر و پهپاد‌های «مهاجر۶» با بمب‌های «قائم»، یگان‌های نیروی ویژه واکنش سریع تیپ ۶۵ نوهد نزاجا با پشتیبانی آتش سنگین بالگرد‌های هوانیروز و یگان‌های زرهی و توپخانه، از طریق عملیات هلیبرن، عناصر تروریستی را بازداشت کردند.

بر اساس اطلاعات منتشر شده؛ به منظور ارتقای توان رزمی، نمایش قدرت تسلیحات و ادوات جدید با حضور یگان‌های توپخانه، زرهی، هوانیروز، پهپاد، جنگال و گروه موشکی ۸۴۰ نیروی زمینی ارتش و سایر یگان‌های پشتیبانی کننده به مدت دو روز در منطقه عمومی تایباد در حال اجرا است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار