به گزارش دفاعپرس از کرمانشاه، «پوریا جلالی» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه امروز به همراه مسوولان این اداره کل با حضور در منزل شهید «آرش تیرانداز» از این خانواده ایثارگر تجلیل کرد.
جلالی با بیان اینکه عزت و عظمت ایران اسلامی مرهون مجاهدت و از خودگذشتگی شهدا و ایثارگران است، اظهار داشت: سهم خانواده شهدا در این مسیر عزت، عظمت، بالندگی و اقتدار کمتر از شهیدان نیست.
وی با قدردانی از صبر پدر و مادر شهید والامقام، گفت: ایثارگران مایه افتخار و سربلندی کشور هستند و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و تجلیل از جایگاه خانواده معظم آنها یک وظیفه عمومی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه همچنین تابلویی از تصویر شهید تیرانداز را که توسط یکی از هنرمندان شاخص و توانمند استان خلق شده است، به مادر و پدر شهید هدیه کرد.
«آرش تیرانداز» چهاردهم مرداد ۱۳۵۹ در کرمانشاه به دنیا آمد و پس از تحصیلات دانشگاهی در رشته حسابداری با درجه ستوان سومی لباس دفاع از میهن پوشید و بیست و ششم خرداد سال ۱۳۸۲ در میان تنگ سومار به شهادت رسید.
انتهای پیام/