حضور استاندار و مدیرکل بنیاد خراسان رضوی در منزل سردار شهید برونسی

استاندار و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی با حضور در منزل شهید برونسی، فوت همسر شهید را به این خانواده ایثارگر تسلیت گفتند.
کد خبر: ۷۲۲۱۰۱
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۰ - 23January 2025

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، غلامحسین مظفری برای عرض تسلیت فوت همسر سردار رشید اسلام شهید عبدالحسین برونسی با فرزندان شهید دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

حضور استاندار و مدیرکل بنیاد خراسان رضوی در منزل سردار شهید برونسی

در این دیدار که حجت‌الاسلام علی عسکری معاون فرهنگی اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی نیز حضور داشت خاطرات این شهید بزرگ مرور و بر رشادت‌های آن ارج نهاده شد.

در دیدار جداگانه صدیقه خدیوی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی با فرزندان شهید دیدار و فداکاری و زحمات همسر شهید را یادآوری کرد.

همچنین تنی چند از مسئولان استانی، فرماندهان نظامی و انتظامی، روسای تشکل‌های ایثارگری، همرزمان شهید به صورت چداگانه با خانواده شهید دیدار کردند.

«معصومه سبک‌خیز» پس از سال‌ها فراق از سردار شهید «عبدالحسین برونسی» و تحمل یک دوره بیماری به علت کهولت سن به همسر شهیدش پیوست.

گفتنی است؛ سند هویت انقلابی مردم خراسان رضوی، ۱۷ هزار و ۴۰۵ پرونده شهید، ۵۵ هزار و ۸۰۵ پرونده جانباز و سه هزار و ۳۹۸ پرونده آزاده است که در راه حراست از کیان کشور و آرمان‌های انقلاب اسلامی جانفشانی و فداکاری و به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران عزت بخشیدند.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها