۱۰ شناسه ملی جدید برای موقوفات و مساجد سیستان و بلوچستان اخذ شد

رئیس اداره اوقافی، حقوقی و ثبتی اداره‌کل اوقاف و امورخیریه سیستان و بلوچستان گفت: ۱۰ شناسه ملی برای مساجد و موقوفات استان در دی ماه سالجاری اخذ شد که از این تعداد هشت شناسه مربوط به موقوفات ایرانشهر و ۲ شناسه مربوط به مساجد زابل است.
کد خبر: ۷۲۲۸۶۱
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱ - 30January 2025

به گزارش دفاع‌پرس از زاهدان، «حسن یعقوبی» رئیس اداره اوقافی، حقوقی و ثبتی اداره‌کل اوقاف و امورخیریه سیستان و بلوچستان گفت: با پیگیری‌های چهار ساله اداره‌کل اوقاف و امورخیریه در اداره کل ثبت اسناد سیستان و بلوچستان و تلاش مستمر اداره اجرایی زابل، سند مالکیت تک برگی بنفش اداره اوقاف و امور خیریه این شهرستان به مساحت ۴۹۱ مترمربع اخذ و در اسرع وقت نسبت به بارگذاری این سند در سامانه سدا اقدام خواهد شد.

۱۰ شناسه ملی جدید برای موقوفات و مساجد سیستان و بلوچستان اخذ شد

وی افزود: در دی ماه سالجاری یک سند مالکیت تک برگی در زاهدان و ۲ سند مربوط به ۲ موقوفه منفعتی و انتفاعی در زابل اخذ شد.

رئیس اداره اوقافی، حقوقی و ثبتی اداره‌کل اوقاف و امورخیریه سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: قرارداد اجاره ۲۳ رقبه در شهرستان زاهدان و ۲ رقبه از موقوفات شهرستان زابل تمدید شد.

وی از برگزاری سه نشست با ادارات ثبت اسناد و بنیاد مسکن شهرستان ایرانشهر و ثبت چهار دادخواست جدید مبنی بر تخلیه موقوفات و یک مورد اجرای تخلیه در شهرستان زاهدان خبر داد.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار