رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند:

اجرای طرح نان کامل در ۹ نانوایی خراسان جنوبی

دلخروشان گفت: طرح نان کامل در ۹ نانوایی خراسان جنوبی اجرا شده است.
کد خبر: ۷۲۲۸۶۹
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۳ - 30January 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، دلخروشان رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه طرح پخت نان کامل از ۲۵ مهر ماه امسال در استان آغاز شده است اظهار‌داشت: ۷ نانوایی در شهرستان بیرجند، یک نانوایی در قائنات و یک نانوایی در خوسف نان کامل پخت می‌کنند.

اجرای طرح نان کامل در ۹ نانوایی خراسان جنوبی

دلخروشان افزود: تولید آرد کامل در استان انجام نمی‌شود و آرد از اراک وارد استان می‌شود.

وی گفت: آرد کامل فقط ۵ درصد سبوس گیری می‌شود و همه مواد تشکیل دهنده دانه گندم در آن وجود دارد به همین دلیل تمام مواد مغذی سبوس و فیبر را در خود حفظ می‌کند.

دلخروشان گفت: این آرد ویتامین‌ها و مواد معدنی زیادی از جمله آهن، منیزیم، فسفر، کلسیم و ویتامین‌های گروه ب را در بدن می‌سازد.

انتهای‌پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار