سردار شیخی: انقلاب اسلامی در مقابل دو ابر قدرت شرق و غرب ایستادگی کرد

جانشین مدیر عامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: امام خمینی (ره) با انقلاب اسلامی به دیگر کشور های مظلوم اسلامی شجاعت داد تا در مقابل دو ابرقدرت شرق و غرب ایستادگی کرد.
کد خبر: ۷۲۳۱۰۳
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۰ - 31January 2025

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، سردار «علی اصغر محسن شیخی» جانشین مدیر عامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در خطبه‌های نماز جمعه ۱۲ بهمن ماه اظهار داشت: در زمانی که شرق و غرب به چپاول سرمایه و دارایی‌های کشورهای مسلمان از جمله کشور ایران می پرداخت، امام راحل و عظیم شأن با یک درایت مقتدرانه ای این دست چپاول را قطع کرد.

سردار شیخی: انقلاب اسلامی در مقابل دو ابر قدرت شرق و غرب ایستادگی کرد

سردار شیخی ادامه داد: امام راحل و عظیم و شأن با انقلاب شکوهمند خودشان یک تحولی در دنیا ایجاد کردند، نه تنها در ایران بلکه در خاورمیانه و جهان فریاد استکبار ستیزی و مقابله با ظلم و استبداد را فریاد زد.

جانشین مدیر عامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تصریح کرد: امام خمینی (ره) با انقلاب اسلامی به دیگر کشورهای مظلوم اسلامی شجاعت داد تا در مقابل دو ابرقدرت شرق و غرب ایستادگی کرد و این همان نهضت با شکوهی که ما از آن میگوییم.

وی گفت: افتخار بزرگ جمهوری اسلامی ایران این است که با اقتدار و قدرت هرچه تمام تر در برابر دو ابر قدرت ایستادگی کرد و در این ۴۶ سال از انقلاب اسلامی با زیادی خواهی آنان و ظلم آنان مقابله کردند.

سردار شیخی در پایان تصریح کرد: همه کشور های دنیا متعجب هستند که بزرگترین تحریم‌های تاریخ سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران بوده ولی ایران در جداول اقتدار علوم متخلف جهانی قرار گرفته است.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها