زنگ گلبانگ انقلاب در مدارس سیستان و بلوچستان نواخته شد

همزمان با فرارسیدن ۱۲ بهمن آغاز دهه مبارک فجر، زنگ انقلاب ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه صبح امروز شنبه توسط استاندار سیستان و بلوچستان در آموزشگاه دخترانه معارف اسلامی زاهدان نواخته شد.
کد خبر: ۷۲۳۲۷۸
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۷ - 01February 2025

به گزارش دفاع‌پرس از زاهدان، آیین محوری نواختن زنگ انقلاب با عنوان «گلبانگ انقلاب» همزمان با ایام گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی، با حضور استاندار سیستان و بلوچستان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، سرپرست فرمانداری زاهدان، دانش‌آموزان، جمعی از مدیران کل و مسئولان آموزش و پرورش برگزار شد.

زنگ گلبانگ انقلاب در مدارس سیستان و بلوچستان نواخته شد

زنگ انقلاب به صورت نمادین در آستانه چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در تمام مراکز آموزشی سیستان و بلوچستان مرزی اعم از پیش دبستانی، ابتدایی، متوسطه، فنی و حرفه ای و استثنایی به صدا درآمد.

در ادامه این آیین چندین برنامه فرهنگی و هنری از جمله سرودهای انقلابی، دکلمه، مقاله و نظایر آن توسط دانش آموزان اجرا شد.

زنگ گلبانگ انقلاب در مدارس سیستان و بلوچستان نواخته شد

۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه دهه فجر انقلاب اسلامی نامگذاری شده، ۱۲ بهمن همزمان با سالروز ورود تاریخی امام راحل به میهن آغاز ایام الله دهه فجر و ۲۲ بهمن نیز سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی است.

در روز ۱۲ بهمن ۱۳۵۷، امام خمینی (ره) پس از ۱۴ سال دوری از کشور در میان پر شورترین استقبال در ساعت ۹ و ۳۶ دقیقه با هواپیمای جمبوجت خطوط هوایی فرانسه با پرواز اختصاصی وارد تهران شدند.

در آن روز به مناسبت ورود امام خمینی (ره) به وطن گروه های مختلف مردم به شادی و شعف پرداخته و در خیابان ها و مغازه ها عکس هایی از امام و پرچم هایی رنگارنگ را نصب کردند.

با ورود امام خمینی(ره) به سالن فرودگاه، فریاد الله اکبر این سالن را به لرزه درآورد و استقبال کنندگان با خواندن سرود خمینی ای امام، اشک شوق بر گونه هایشان جاری شد.

خیابان های مسیر حرکت امام خمینی(ره) از فرودگاه مهرآباد تا بهشت زهرا به طول ۳۳ کیلومتر از طرف گروه تدارکات کمیته استقبال از ایشان و نیز همکاری گروه های مختلف مردم پاکسازی شد و مردم با شعارهایی چون امام خمینی به وطن خوش آمدید و مقدم امام خمینی رهبر جنبش مردمی ایران را گرامی می داریم؛ ورود رهبر خویش را گرامی داشتند.

اطراف میدان آزادی را جمعیت انبوهی پوشانده بود که لحظه به لحظه بر شمار آن ها افزوده می شد.

از نخستین ساعات بامداد آن روز گروه های روزنامه نگاران، خبرنگاران، فیلم برداران، صدا برداران و دیگر نمایندگان رسانه های خبری داخلی و خارجی عازم فرودگاه مهرآباد شدند و میلیون ها نفر از مردم ایران در مسیر فرودگاه مهرآباد تهران تا بهشت زهرا به استقبال امام خود آمدند.

در هنگام ورود امام خمینی(ره) به فرودگاه مهرآباد، امام سوار بر اتومبیل در حالی که از طرف افراد انتظامی محافظت می شدند به طرف بهشت زهرا(س) حرکت کردند.

امام خمینی(ره) پس از حضور در بهشت زهرا و انجام مراسمی که در آن محل انجام شد، به صورت موقت در مدرسه رفاه پشت مسجد سپهسالار اقامت کردند.

با ورود امام خمینی(ره) به وطن اتومبیل ها در خیابان ها به راه افتادند و مردم با روشن کردن چراغ های اتومبیل و زدن بوق، شادمانی خود را ابراز داشتند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار