مسئول اتاق اصناف سرپل ذهاب خبر داد: پخت نان صلواتی به‌مناسبت دهه فجر در سرپل ذهاب

«کارگر» از پخت و توزیع نان صلواتی به مناسبت ایام دهه فجر، میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۷۲۳۸۲۴
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۵ - 03February 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، «اسلام کارگر» مسئول اتاق اصناف شهرستان سرپل ذهاب امروز در حاشیه پخت نان صلواتی در این شهرستان اظهار داشت: یک واحد نانوایی سنگکی در شهرستان به مناسبت ایام دهه فجر و ولادت باسعادت امام حسین (ع) و همچنین روز پاسدار امروز اقدام به پخت و توزیع نان رایگان کرده است.

مسئول اتاق اصناف سرپل ذهاب خبر داد: پخت نان صلواتی به‌مناسبت دهه فجر در سرپل ذهاب

مسئول اتاق اصناف شهرستان سرپل ذهاب افزود: همشهریان می‌توانند با نشانی خیابان باهنر محله طرح کرامت در این نانوایی حضور پیدا کنند و برای هر نفر سه قرص نان صلواتی مجاز است.

وی در پایان، افزود: علاوه بر نان صلواتی یک غرفه فرهنگی (کتاب شهدایی و انقلاب) برپا است تا مشتریانی که در انتظار خرید نان هستند استفاده مطالعاتی داشته باشند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها