به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاعپرس، حجتالاسلام والمسلمین «عبدالله حاجیصادقی» نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در مراسم بزرگداشت روز پاسدار که صبح امروز (دوشنبه) در ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار شد، اظهار داشت: شهید چمران در سخنانی درباره ولایت میگوید که «خداوند به دلیل عنایتی که به امت دارد، نمیگذارد ولی فقیه اشتباهی کند که به امت آسیب برسد و این همان قاعده لطف الهی است».
حجتالاسلام حاجیصادقی با اشاره به اهمیت تقویت ایمان به خداوند و تقوای الهی تأکید کرد: باید سعی کنیم ارتباط خود را با خداوند تقویت کنیم و از خدا بخواهیم که لذت عبادت خود را به ما بچشاند.
وی افزود: یکی از عرصههایی که انسان نیاز به بصیرت دارد در مواجهه با جنود شیطان است. جنود شیطان با ادبیات خیرخواهانه، سراغ ما میآید و ما نمیتوانیم بفهمیم که او دشمن است یا دوست؛ در اینجا تقوا کارساز است.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اضافه کرد: خداوند به انسان تقوایی میدهد که متوجه شود کسی که قرآن میخوانَد، صادق است یا منافق.
حجتالاسلام حاجیصادقی جهاد را از بهترین مصادیق برای توشه آخرت دانست و افزود: شهدا دل به خدا دادند؛ آنها برای کمک به مردم تلاش وافری داشتند و کارهای خود را برای رضای خداوند انجام میدادند.
وی با تأکید بر لزوم پاسداری از انقلاب اسلامی گفت: حضرت امام خمینی (ره) با الهام از نهضت عاشورا، انقلاب اسلامی را رقم زد. انقلاب امام (ره) ریشه در نهضت کربلا با همان شعار، شعور و فرهنگ دارد؛ فرهنگ عاشورایی سیدالشهدا (ع) که سفر خود را آگاهانه از مدینه شروع میکنند، محرم به کربلا میرسند و واقعه روز دهم اتفاق میافتد.
نماینده ولی فقیه در سپاه افزود: سیدالشهدا (ع) رفتند تا به ما بفهمانند که باید جلوی ظلم ایستاد. امام (ره) هم انقلاب اسلامی را با این نگرش آغاز کرد و خدا برای پاسداری از انقلاب، امام را هدایت کرد تا نهادی به نام سپاه پاسداران و بعد بسیج تشکیل شود. امام (ره) میدانستند که انقلابکردن سخت و حفظ انقلاب دشوارتر است و بر این اساس، نهاد مقدس سپاه تشکیل شد.
حجتالاسلام حاجیصادقی گفت: پیام نامگذاری روز ولادت امام حسین (ع) به عنوان «روز پاسدار» همین زیارت عاشوراست که دو محور مهم دارد؛ اول بحث پیمان بستن تا روز قیامت با سیدالشهدا (ع) است که عهد میبندیم در جبهه سیدالشهدا (ع) بمانیم و با جبهه مقابل بجنگیم و اگر کسی دائم با جبهه غیرحسینی در جنگ نباشد، «حسینی» نیست.
وی ادامه داد: در محور دوم با سیدالشهدا (ع) بودن را از خداوند میخواهیم؛ بر این اساس، «پاسداری» یعنی در جبهه حسین (ع) بودن و با دشمن ایشان در جنگ بودن که نمونه آن، حضرت ابوالفضل (ع) است.
نماینده ولی فقیه در سپاه اضافه کرد: تلقی حضرت ابوالفضل (ع) این بود که باید نسبت به امام سربازی کرد. حضرت این موضوع را درک کردند که امام، یک شخص نیست، بلکه یک سنت الهی و تجلی اراده و حاکمیت خداوند است؛ امام ظهور و بروز اراده الهی است و فرمان او فرمان الهی است. کسانی که در این مکتب رشد کردهاند به این نتیجه خواهند رسید.
انتهای پیام/ 381