تجدید میثاق رئیس و مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران با آرمان‌های امام راحل (ره)

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نماینده ولی‌فقیه در بنیاد و مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران روز دوشنبه همزمان با روز جانباز با حضور در حرم مطهر امام راحل با آرمان‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی تجدید میثاق کردند.
کد خبر: ۷۲۴۰۸۴
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰ - 04February 2025

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «سعید اوحدی» معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، حجت‌الاسلام والمسلمین «سید رمضانعلی موسوی مقدم» نماینده ولی فقیه در بنیاد، معاونان و مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان، آزادگان، ایثارگران و کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران عصر روز گذشته (دوشنبه) با حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) با آرمان‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تجدید میثاق کردند.

تجدید میثاق رئیس و مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران با آرمان‌های امام راحل (ره)

شرکت‌کنندگان در این آیین معنوی ضمن نثار تاج گل، قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ معمار کبیر انقلاب اسلامی با آرمان‌های والای امام راحل، شهدا و رهبر فرزانه انقلاب تجدید پیمان کردند.

اوحدی در این دیدار ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر بر ادامه دادن راه امام خمینی (ره) و شهدا تاکید کرد و افزود: با عنایت امام خمینی (ره) به شهدا و ایثارگران عزیز، خانواده بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز که مصادف با میلاد حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز است، توفیق یافتند که مجدد با آرمان‌های امام راحل تجدید بیعت کنند. 

وی تاکید کرد: امیدواریم در کنار جانبازان دلسوز، در راهبرد و دفاع از آرمان‌هایی که این عزیزان برای دفاع از آن جانشان را فدا کردند، کوشا باشیم و با پایبندی به ارزش‌ها همان‌طور که در دوران دفاع مقدس با عزت و سربلندی عبور کردیم، امروز هم موفق شویم.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها