به گزارش خبرنگار دفاعپرس از یزد، همزمان با چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و دهه مبارک فجر، ۵۰۰۲ واحد نهضت ملی مسکن و واگذاری زمین به متقاضیان جهت ساخت از طریق ارتباط ویدئو کنفرانسی با رئیس جمهور و با حضور طاهرخانی معاون وزیر راه و شهرسازی در یزد افتتاح شد.
حبیبالله طاهرخانی، معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در این مراسم گفت: امروز ۸۲ هزار واحد مسکن حمایتی شهری و روستایی با تمام امکانات خدمات و زیرساختهای لازم در کشور افتتاح شد و برنامهریزی لازم انجام شده و انشاالله همین روند درخرداد ماه سال آینده، شهریور ۱۴۰۴ و بهمن ماه سال اینده پیش رو خواهیم داشت. تمام پروژههایی که باید در این مقاطع افتتاح شوند احصا شده و برنامه ریزی های لازم صورت گرفته تا جریانی که آغاز شده ادامه یابد.
محمدرضا بابایی، استاندار یزد در حاشیه مراسم افتتاح این طرحها که در محل طرح ۱۸۰ واحدی آزاد شهر یزد برگزار شد، گفت: امروز با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی، زمین و واحدهای نیمهساز، تکمیلی، تدریجی، خودمالکی و جوانی جمعیت به متقاضیان واگذار شد. برای این طرحها در شهرستانهای مختلف استان بالغ بر پنج هزار میلیارد تومان هزینه شده است.
علیرضا نادریانزاده، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان یزد نیز در این مراسم گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی یکی از کارگزارهای پیشرو در بحث مسکن در سطح شهرستانهای استان است که هم در بحث ساخت مسکن و هم در بحث واگذاری زمین به متقاضیان به خوبی توانسته وظایف خود را انجام دهد.
وی بیان کرد: از پروژه های افتتاح شده بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در سفر معاون وزیر در دهه مبارک فجر می توان به ساخت ۱۰۰ واحد پروژه آپارتمانی تفت، ۶۰ واحد پروژه آپارتمانی شاهدیه و ۱۰۵ واحد مسکن تدریجی در ابرکوه و همچین واگذاری ۹۶۰ قطعه زمین به متقاضیان در شهرهای اردکان، بافق، ابرکوه، مهردشت، میبد و مهریز بصورت گروه ساخت و ساخت توسط خود متقاضیان اشاره کرد.
انتهای پیام/