یوم الله 22 بهمن، دعوت اهل سنت گلستان به نمایش اتحاد و وفاداری

روحانیون اهل سنت گلستان با یادآوری تلاش‌ها و ایثار مردمان این سرزمین در دوران انقلاب، تاکید کردند: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن به معنای تجدید پیمان با آرمان‌های انقلاب و فداکاری‌های شهدای گرانقدر است و ملت ایران دست در دست هم با اتحاد و همبستگی، به جهانیان نشان می‌دهند که همواره در مسیر استقلال و آزادی قدم بر می‌دارند.
کد خبر: ۷۲۵۳۰۳
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۴ - 09February 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان، این روحانیون همچنین اظهار داشتند: راهپیمایی ۲۲ بهمن، فرصتی برای تجلی اتحاد میان اقوام و مذاهب مختلف کشور به شمار رفته و حضور فعال تمامی افراد، از هر قوم و مذهب، نشان‌دهنده عزم راسخ ملت ایران در حفظ و پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی است.
یوم الله 22 بهمن، دعوت اهل سنت گلستان به نمایش اتحاد و وفاداری
 
روحانیون اهل سنت گلستان با بیان این که انقلاب اسلامی متعلق به همه مردم ایران است، از همگان خواستند تا با حضور خود، حمایت خود را از نظام و رهبری به نمایش بگذارند.
 
نقش راهپیمایی در تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب
 
امام جمعه اهل سنت گنبدکاووس بر لزوم حضور پرشورتر از همیشه مردم شیعه و سنی ایران، استان گلستان و این شهرستان مرزی در راهپیمایی ۲۲ بهمن تاکید کرد و آن را تجدید بیعت دوباره ملت با آرمان‌های انقلاب، بنیانگذار جمهوری اسلامی و خون پاک شهیدان دانست.
 
آخوند عبدالباسط نوریزاد گفت: مردم آگاه و با بصیرت کشورمان هر ساله به صورت خودجوش و با شور و شوق فراوان در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت می‌کنند و امسال هم حضور پرشورتری خواهند داشت.
 
وی افزود: در این برهه حساس از انقلاب اسلامی، دشمنان اسلام و انقلاب چشم به مردم دوخته‌اند و همه تلاش خود را برای دور کردن ملت ایران از انقلاب و آرمان‌های آن معطوف کرده‌اند.
 
آخوند نوریزاد اضافه کرد: دشمنان تلاش دارند بین مردم با حاکمیت و مسئولان فاصله ایجاد کنند، اما همیشه این نقشه و توطئه آنها با حضور پرشور مردم انقلابی و با بصیرت کشورمان از اقوام و مذاهب اسلامی، نقش بر آب و خنثی شده است.
 
امام جمعه اهل سنت گنبدکاووس ادامه داد: راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال هم به دلایل گوناگون از جمله پیروزی مردم غزه و تهدید‌های رئیس جمهور جدید آمریکا علیه ملت ایران، مهم و حساس است.
 
وی با تاکید بر ضرورت حضور پرشورتر مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن بیان کرد: هرچه حضور با وحدت و انسجام مردم ما در راهپیمایی سالگرد پیروزی انقلاب بیشتر و پرشورتر باشد به همان اندازه دشمنان مایوس‌تر و ناامیدتر خواهند شد.
 
آخوند نوریزاد گفت: دشمنان تلاش دارند تا حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن کمرنگ باشد، اما ملت آگاه و غیور ایران با پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب پرشورتر از سال‌های قبل در این راهپیمایی که تجدید بیعت دوباره با آرمان‌های انقلاب، امام راحل و خون شهیدان است، شرکت خواهند کرد.
 
امام جمعه شهر مرزی مراوه‌تپه با تبریک دهه فجر و یوم‌الله ۲۲ بهمن گفت: پیشرفت‌های ایران در حوزه‌های فناوری و علمی، فعالیت‌های دینی و مذهبی، مدارس علوم دینی و مساجد، ترویج معارف قرآن کریم و رشد و شکوفایی استعداد‌های نخبه قرآنی، علمی و دانشگاهی از جمله دستاورد‌های ملی و درخشان انقلاب اسلامی ایران است.
 
آخوند یوسف غراوی، با بیان اینکه پیشرفت‌های ایرنا در عرصه‌های گوناگون از جمله فرهنگی و دینی، قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست، افزود: انقلاب ما انفجار نور برای همه مردم و به خصوص مرزنشینان بود و با حضور گسترده در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن، باید قدر این انقلاب را بدانیم.
 
آخوند غراوی اظهار کرد: ایران اسلامی دارای ملتی وفادار و متحد است که با وحدت و همدلی و با پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب از اسلام و آرمان‌های انقلاب دفاع خواهند کرد.
 
وی با بیان اینکه رشد و توسعه شهرستان مراوه‌تپه شتاب گرفته است، افزود: ساخت بیمارستان، مراکز آموزشی، مدرسه شبانه‌روزی، برق‌رسانی، بهره‌مندی از نعمت گاز، آب و مخابرات از جمله اقدامات در راستای عمران و آبادانی شهرستان مرزی مراوه‌تپه است.
 
امام جماعت روستای قرناوه سفلی مراوه‌تپه هم با تبریک دهه فجر و یوم‌الله ۲۲ بهمن، افزود: به برکت انقلاب اسلامی، زمینه رشد و ارتقای علمی طلاب مدارس علوم دینی اهل سنت فراهم شده و طلاب مستعد و نخبه در این مدارس مشغول به علم‌آموزی و تحصیل هستند.
 
آخوند داود امانی با اشاره به تحصیل طلاب در مدارس علوم دینی اهل سنت گلستان، گفت: وجود اساتید و مدرسان باتجربه علوم دینی در مدارس علمیه، جای قدردانی دارد و باعث ترقی و افزایش بنیه علمی طلاب جوان می‌شود.
 
وی بیان کرد: فعالیت مدارس علوم دینی به برکت انقلاب است و ما می‌توانیم به راحتی به ترویج و تبلیغ معارف قرآن کریم بپردازیم.
 
وی همچنین با اشاره به یوم‌الله ۲۲ بهمن از طلاب و مدرسان مدارس علمیه اهل سنت گلستان خواست با حضور پرشور در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن، از آرمان‌های اسلام و قرآن دفاع کنند.
 
امام جمعه شهر مرزی کرند هم با تبریک دهه فجر انقلاب اسلامی گلستان، گفت: بکارگیری، انتخاب و انتصاب نخبگان و شایستگان اهل سنت در پست‌های مدیریتی و اداری، از برکات و دستاورد‌های مهم انقلاب اسلامی است.
 
آخوند قربان‌محمد حقیقی با اشاره به اینکه کرند از شهر‌های تازه تأسیس بخش داشلی‌برون شهرستان گنبدکاووس است، بیان کرد: این شهر در فاصله ۱۴۰ کیلومتری گنبدکاووس و ۱۵ کیلومتری مرز کشور ترکمنستان قرار دارد و دارای استعداد و ظرفیت تولید زیتون است.
 
وی افزود: زمین‌های کم‌بازده شهر مرزی کرند زیر کشت زیتون، گل محمدی، هندوانه، گندم و جو رفته و از این راه برای اهالی منطقه اشتغال‌زایی می‌شود که همه این برکات، از لطف و عنایت خداوند متعال و از ثمرات نظام و انقلاب و توجه به مناطق مرزی و دور دست است که باید این وحدت و همدلی و نعمت بزرگ امنیت را قدر بدانیم و شکرگزار باشیم.
 
رئیس مرکز اسلامی گلستان شعبه گنبدکاووس هم با تبریک دهه فجر و گرامیداشت ۲۲ بهمن، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، این روز بزرگ را نماد پیروزی ملت ایران دانست و بر لزوم حضور پرشور و حماسی همه اقوام و اقشار مختلف مردم در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن تاکید کرد.
 
آخوند عبدالباسط قره‌باش گفت: باید این روز تاریخی را گرامی بداریم و با حضور پرشور و مشت‌های گره کرده یک‌بار دیگر از انقلاب اسلامی حمایت و با آرمان‌های حضرت امام خمینی (ره) و خون شهدا بیعت کنیم.
 
وی بیان کرد: هر مشت و هر شعار ما در راهپیمایی ۲۲ بهمن همچون تیری در چشم و قلب دشمنان است و آنها را از انقلاب و ملت ایران، بیش از پیش مایوس‌تر و ناامیدتر خواهد کرد.
 
وی اظهار کرد: دشمنان با تفکرات قومیتی، جنگ رسانه‌ای و فضای مجازی، به دنبال ایجاد تفرقه بین اقوام و مذاهب ایران اسلامی هستند که با حضور پرشور مردم شیعه و اهل سنت در یوم‌الله ۲۲ بهمن، اهداف و نقشه‌های شوم دشمنان را همانند گذشته، نقش بر آب خواهند کرد.
 
مدرس مدرسه علوم دینی ضیائیه شهر فراغی گلستان هم گفت: عبور از کم‌سوادی و بی‌سوادی و دستیابی به مدارج عالی آموزشی و المپیاد‌های علمی، دستاورد مهم و باارزش انقلاب است.
 
آخوند عبدالجلیل فرهمند بیان کرد: مشاهده دستاورد‌های انقلاب اسلامی در بخش آموزش نشان می‌دهد از لحاظ علمی، فناوری، پزشکی و پژوهشی ایران حرف‌های زیادی برای گفتن در جهان دارد.
 
این روحانی اهل سنت افزود: به برکت انقلاب و نظام در مناطق مرزی و روستایی و دورترین نقاط کشور همچون شهرستان مراوه‌تپه از بیمارستان، مراکز آموزشی و مدرسه شبانه‌روزی، بهره‌مند هستیم.
 
وی بیان کرد: طلاب، نوجوانان و جوانان نخبه و با استعداد زیادی در ترکمن صحرا زندگی دارند که هم از رتبه‌های برتر استانی و ملی قرآنی برخوردار هستند و همچنین در رشته‌های مختلف دانشگاهی، جزو نفرات ممتاز و نمونه هستند.
 
امام جمعه آق‌آباد گنبدکاووس هم گفت: دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران باید به نسل امروز، به ویژه جوانان و نوجوانان، انتقال و برای آنها بازگو شود.
 
آخوند عبدالستار اینچه‌برون اظهار کرد: دهه فجر فرصت مغتنمی برای بازگو کردن دستاورد‌های نظام مقدس اسلامی و برکات و ثمرات انقلاب است.
 
وی وحدت را ارمغان انقلاب بیان کرد و افزود: نعمت وحدت و همدلی و از همه مهمتر نعمت امنیت و آرامش از ثمرات نظام و انقلاب می‌باشد که امروز می‌توانیم در کمال وحدت و امنیت در مساجد حضور یابیم و نماز جمعه و جماعات بخوانیم و به ترویج و تبلیغ قرآن کریم بپردازیم.
 
آخوند اینچه‌برون همچنین با دعوت عموم مردم به حضور پرشور در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن، بیان کرد: روستای آق‌آباد و مناطق اطراف، از برکات انقلاب و نظام بهره‌مند هستند و باید همه این نعمت‌های خداوند متعال را قدر بدانیم.
 
اتمام پیام /
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار