نوای روح بخش الله اکبر در گلستان طنین انداز شد

همزمان با بیست و یکمین روز بهمن ماه نوای خاطره‌انگیز الله‌کبر در جای‌جای گلستان طنین‌انداز شد و اقشار مختلف مردم با سر دادن این ندای ملکوتی، حال و هوای نگارستان ایران را به سال ۱۳۵۷ بردند.
کد خبر: ۷۲۵۴۴۷
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰ - 09February 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان، شامگاه یکشنبه ۲۱ بهمن ماه مردم گلستان در هوای سرد زمستانی خود را به مکان‌های عمومی و پشت بام منازل رسانده و ندای الله اکبر را فریاد زدند.

نوای روح بخش الله اکبر در گلستان طنین انداز شد

امشب پیر، جوان، زن و مرد و کودک در چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بار دیگر با اقتدار و پرصلابت به یاد آن روزها و پاسداشت خون شهدا گلبانگ الله اکبر سر داده و در جشن انقلاب شرکت کردند.

ندای توحیدی الله اکبر از شعارهای قدسی محوری و همیشگی مبارزان و آزادگان انقلاب اسلامی ایران بود که نورانیت و رفعت آن لرزه بر پیکره نظام شاهنشاهی می‌انداخت و توانست در سراسر جهان انفجار نور به وجود آورد.

همچنین مراسم نورافشانی همزمان با گلبانگ الله اکبر در امامزادگان و بقاع متبرکه گلستان برگزار شد و مردم در چهل و ششمین سالگرد انقلاب اسلامی به جشن و شادمانی پرداختند.

مردم دارالمومنین گرگان نیز با حضور در امامزاده عبدالله(ع) این شهر چهل‌ و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن گرفتند و بار دیگر با آرمان‌های امام راحل، مقام معظم رهبری و شهدا تجدید میثاق کردند.

انتهای پیام /

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار