به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاعپرس، امیر سرتیپ «احمد رضا پوردستان» رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی در نشست تخصصی رؤسا و دبیران پنلهای تخصصی همایش ملی «بسیج مردم و منابع ملی در دفاع مقدس» که صبح امروز (سهشنبه) در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد، اظهار داشت: امروز با چهره تازهای از تهدیدات مواجه هستیم و وظیفه داریم که متناسب با آنها، توانایی خود را افزایش دهیم.
امیر سرتیپ پوردستان ادامه داد: امروز دشمن علیه نظام جمهوری اسلامی اقدام به «جنگ ترکیبی» کرده است و وظیفه ما مقابله با دشمن در این عرصه با استفاده از همه ظرفیتهاست.
وی با بیان اینکه مقالات زیادی به همایش ملی بسیج مردم و منابع ملی ارائه شده است، افزود: این همایش باید بسترساز یک حرکت بزرگ دفاعی و امنیتی باشد.
رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش اضافه کرد: این همایش تیم علمی قدرتمندی را جمعآوری کرده و جلسات مهمی برای برپایی آن، برگزار شده است.
انتهای پیام/ 281