آغاز فعالیت یادمان و نمایشگاه‌های راهیان نور در جنوب غرب کشور

امیر سرتیپ دوم نجفی گفت: یادمان و نمایشگاه‍های راهیان نور ارتش در جنوب غرب کشور، از امروز پذیرای زائرین سرزمین‍های نور هستند.
کد خبر: ۷۲۶۰۳۹
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۷ - 11February 2025

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، امیر سرتیپ دوم اکبر نجفی فرمانده قرارگاه راهیان نور نیروی زمینی ارتش اظهار داشت: یادمان و نمایشگاه‍های راهیان نور ارتش جمهوری اسلامی ایران در جنوب غرب کشور از امروز آغاز و تا پایان یازدهم اسفند پذیرای زائرین سفر به سرزمین‌های نور ادامه خواهد داشت.

آغاز فعالیت یادمان و نمایشگاه‌های راهیان نور در جنوب غرب کشور

وی گفت: در جنوب غرب کشور، ۹یادمان و نمایشگاه راهیان نور برپا شده که نیروی زمینی ارتش ۶ یادمان، نیروی‌های پدافند، هوایی و دریایی هر کدام یک نمایشگاه در شهر‌های مختلف استان خوزستان برپا کرده‌اند.

فرمانده قرارگاه راهیان نور نزاجا تاکید کرد: در این یادمان و نمایشگاه‍ها گوشه‍ای از توانمندی‌های ارتش به نمایش گذاشته خواهد شد.

وی افزود: نیروی زمینی ارتش در یادمان‌های میشداغ، پادگان دژ خرمشهر، پادگان حمید و یادمان رمضان آماده پذیرایی و اسکان بیش از دو هزار نفر بصورت روزانه خواهد بود.

امیر سرتیپ دوم نجفی گفت: در این یادمان‍ها، راویان دفاع مقدس، نقش موثر ارتش جمهوری اسلامی ایران در آن دوران را برای تمامی زایران روایت و بازگو خواهند کرد.

وی ادامه داد: در یادمان میشداغ نیروی زمینی ارتش برنامه رزم شبانه بصورت زنده و عینی برای زائران سرزمین نور اجرا می‍شود و در این یادمان‍ها دستاورد‌های دفاع مقدس به تصویر کشیده و گوشه‍ای از دستاورد‌های جدید دفاعی ارتش و تجهیزات نظامی نیز در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها