به گزارش دفاعپرس از خراسان رضوی، «حسین اعظمی» قائم مقام معاونت راهبردی قوه قضائیه در بازدید از بخشهای مختلف نمایشگاه روایت تحول و تعالی قوه قضاییه در مشهد اظهار داشت: یکی از دستورات مورد تاکید رئیس قوه قضاییه این بوده که دستاوردهای دستگاه قضا تبیین حرفهای و پرداخت رسانهای داشته باشد.
وی افزود: با حمایت معاونت اول و مرکز رسانه از ابتدای سال جاری نمایشگاه روایت تحول قضایی طی چندماه گذشته افتتاح شد و در حال حاضر در طبقه همکف ساختمان مرکزی قوه قضاییه میزبان عزیزان هستیم.
وی ادامه داد: یک خط سیر ممتد و حسابشده از فرایندها پیش از ورود پرونده تا صلح و سازش اعم از رسیدگیهای ویژه فارغ از وابستگی سازمانی در یک زنجیره منظم َو منسجم قابل مشاهده است. کار پرحجمی انجام شده و تا به حال چنین نمایشگاهی را در قوه قضاییه نداشتهایم.
قاِم مقام معاون راهبردی قوه قضائیه گفت: بخشی از این نمایشگاه ناظر به سامانهها و فرایند هوشمندسازی و بخشی ناظر به دستاوردهای خاص است و بخشی دیگر ناظر به معاونتها و سازمانها است.
انتهای پیام/