هیچ‌وقت شعار «مرگ برآمریکا» را فراموش نمی‌کنیم

«سیفایی» گفت: آمریکا دشمن اصلی ماست و ما هیچ‌وقت شعار مرگ برآمریکا را فراموش نمی‌کنیم و بر ذهن و زبان ما جاری است.
کد خبر: ۷۲۶۳۴۱
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۶ - 12February 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «قاسم‌علی سیفایی» از شهرستان فریدونکنار، به‌عنوان خادم الشهدا در اردوگاه شهید جعفرزاده اندیمشک خوزستان حضور پیدا کرد.

هیچ‌وقت شعار «مرگ برآمریکا» را فراموش نمی‌کنیم

وی که از جانبازان جنگ تحمیلی است، خود را بزرگ‌شده مکتب امام حسین (ع) می‌داند و پدرش هم جزو اولین نفراتی بود که به جبهه حق علیه باطل عزیمت کرد و پدر الگویی شد برای پسر.

این خادم شهدا گام اول برای اینکه بتواند در قلوب نفوذ پیدا کرد و تاثیرگذاری احسن بر قشر جوان اتفاق بیفتد را خودسازی دانست و اظهار داشت: با اخلاق حسنه، می‌توانیم جاذبه داشته باشیم و مایه زینت اهل بیت (ع) باشیم.

سیفایی با تکیه بر تجربه‌ای که در طول سالیان متمادی از سفر راهبان نور کسب کرده است، گفت: از گذشته تاکنون همیشه تعداد افراد اعزامی به مناطق عملیاتی جنوب کشور بیشتر شده و میل جوانان و نوجوانان برای تجربه کردن این سفر همواره افزایشی بوده است.

وی جوانان دوران جنگ را با جوانان امروز مقایسه و بیان کرد: جوانان امروز خیلی متفاوت از گذشته هستند، با این همه هجمه‌های فرهنگی که دشمن علیه این جوانان به راه انداخته، اما باز هم پا پس نکشیدند و همواره در مسیر انقلاب گام بر میدارند که این عزم رایخ جوانان ما را نشان می‌دهد.

این خادم الشهدا پیشنهاد می‌کند تا مسئولین هم در این اردوی سراسر معنوی شرکت کنند تا وظیفه سنگینی را که برعهده آنان است، برایشان یادآور شود. 

وی از شهید مدافع حرم «رحیم کابلی» یاد می‌کند که در این اردوگاه داوطلبانه کار می‌کرد و دستخطش هنوز در حسینیه اینجا پابرجا است.

سیفایی به جوانان توصیه می‌کند که پیرو خط رهبر معظم انقلاب اسلامی باشند و ادامه داد: هرگونه دست اندازی در این انقلاب شود، این انقلاب مسیر خودش را می‌رود، شاید سرعت پیشرفت را موانعی کم کنند، اما هرگز منحرف نمی‌شود. 

وی در پایان گفت: آمریکا دشمن اصلی ماست و ما هیچ وقت شعار مرگ برآمریکا را فراموش نمی‌کنیم و بر ذهن و زبان ما جاری است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار