انتشار برای نخستین‌بار؛

فیلم/ اسارت نظامیان ارتش بعثی عراق در عملیات «والفجر هشت»

رزمندگان اسلام توانستند در عملیات «والفجر هشت»، بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ نفر از نظامیان ارتش بعث عراق را به اسارت بگیرند.
کد خبر: ۷۲۶۵۰۳
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۰ - 13February 2025

گروه ساجد دفاع‌پرس: رزمندگان اسلام بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ نفر از نظامیان ارتش بعث عراق را در عملیات «والفجر هشت» به اسارت گرفتند؛ عملیات غرورآفرینی که طرح عملیاتی آن از پیچیدگی‌های خاصی برخوردار بود؛ چراکه عبور از رودخانه اروند که یکی از وحشی‌ترین رودخانه‌های جهان است، اقدام آسانی نبود؛ اما با تدابیر فرماندهان و مجاهدت‌های رزمندگان، این عملیات منجر به فتح فاو شده و ضمن ایجاد تزلزل در حکومت بغداد، ضعف و ناتوانی ارتش بعث را به اثبات رساند.

فیلمی که در ادامه مشاهده می‌کنید؛ لحظاتی از اسارت نظامیان ارتش بعث عراق توسط رزمندگان اسلام را در عملیات «والفجر هشت» نشان می‌دهد که در آن، رزمندگان شعارهای «الموت لصدام»، «الموت لآمریکا» و «الموت لاسرائیل» سر می‌دهند و همچنین در برابر حضور جنگنده‌های بعثی در آسمان منطقه، با شلیک ضدهوایی پاسخ می‌دهند.

نسخه بدون لوگو با کیفیت بالاتر

خاطرنشان می‌شود؛ صدام پس از مدتی توانست فاو را پس بگیرد؛ اما بدون‌شک اگر عدم حمایت غرب و شرق و استفاده او از سلاح‌های کشتار جمعی نبود؛ چه‌بسا ایرانی‌ها بصره را نیز فتح کرده بودند.

انتهای پیام/ 113

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار