سردار «احمدعلی گودرزی» فرمانده مرزبانی فراجا در گفتوگو با خبرنگار جامعه دفاعپرس، با اشاره به اقدامات دربابانی بوشهر طی روزهای گذشته اطهار داشت: در ۷۲ ساعت گذشته دریادلان فرماندهی مرزبانی استان بوشهر در راستای تبادل اطلاعات و همکاری با گارد ساحلی یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس و پس از اطلاع از فعالیت باندهای بین المللی مواد مخدر مبنی بر قاچاق کوکائین از طریق دریا به مقصد کشورهای حاشیه خلیج فارس، موضوع را در دستور کار اطلاعاتی و عملیاتی خود قرار دادند.
سردار گودرزی افزود: مرزبانان موفق شدند طی عملیاتی رزمی نزدیک به ۲۰۰ کیلوگرم کوکائین را در گستره آبی خلیج فارس و در آبهای منطقه انحصاری و اقتصادی حدفاصل جمهوری اسلامی ایران و کشورهای مقابل کشف و ضبط کنند.
فرمانده مرزبانی انتظامی گفت: برابر اعلام کارشناسان ارزش تقریبی این محموله بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال برآورد شده است.
وی در ادامه از با اشاره به اقدامات صورت گرفته در جهت کشف سوخت قاچاق خاطرنشان کرد: پس از اشراف اطلاعاتی و رصد مناطق آبی تحت حاکمیت جمهوری اسلامی ایران در استان بوشهر، یک فروند شناور خارجی توسط مرزبانان شناسایی که در یک عملیات هدفمند شناور مذکور توقیف و مقدار ۶۰۰ هزار لیتر گازوئیل از آن کشف و ضبط شد.
انتهای پیام/ 241