اوحدی: دختران شهدا و ایثارگران رسالت دفاع از ارزش‌های اسلامی را به عهده دارند

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: دختران شهدا و ایثارگران امروز رسالت بزرگ دفاع از ارزش‌های اسلامی را به عهده دارند.
کد خبر: ۷۲۶۷۴۸
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۵ - 13February 2025

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس،  سعید اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز (پنجشنبه) در آئین اختتامیه سی و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم و معارف اسلامی ویژه خانواده شهدا و ایثارگران که در مشهد مقدس برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار داشت:حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن بویژه پس از جنگ نرم جدید دشمنان و تهدیدات ترامپ؛ بیعت دوباره مردم با رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه‌ای بود.

اوحدی: دختران شهدا و ایثارگران رسالت دفاع از ارزش‌های اسلامی را به عهده دارند

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: رییس جمهور سبک مغز آمریکا که به تازگی انگار جنون تهدید دارد و همه جهان از غزه تا پاناما را تهدید می‌کند به تازگی ما را نیز تهدید کرد.

 اوحدی با بیان اینکه دشمن همه ظرفیتش را به کار گرفت که شاید بتواند خدشه در راهپیمایی بیست و دوم بهمن ماه ایجاد کند، ادامه داد: دشمنان به دنبال جنگ نرم جدید که راه انداخته بودند می‌خواستند در راهپیمایی اخیر خدشه وارد کنند که با بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب شاهد حضور گسترده مردم در راهپیمایی امسال بودیم، راهپیمایی که بر اساس مستندات حضور مردم در آن ۲۵ درصد افزایش داشت. راهپیمایی امسال همچون سال‌های گذشته بیعت با ارزش‌ها و آرمان‌های انقلابی امام راحل و شهیدان بود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خطاب به دختران و بانوان شرکت کننده در مسابقات قران خانواده شهدا گفت: به پدران فجر آفرین شما که برای آرمان‌های انقلاب اسلامی شهید، جانباز و یا اسیر شدند افتخار می‌کنیم و اکنون خانواده شهدا به رسالت زینب گونه خود عمل می‌کنند.

 اوحدی افزود: رسالت قرآنی شما فقط نباید به قرآن ختم نشود، رسالت بزرگ‌تر شما دفاع از ارزش‌های اسلامی است که پدران عزیزتان برای آن جان نثار کردند و خداوند بواسطه ایثار پدرانتان به شما ظرفیت بیشتری برای ارتباط با مخاطب در حوزه قرآنی عطا کرده است.

معاون رئیس جمهور همچنین از قرائت زیبای شهید حاج محسن حسنی کارگر یاد کرد و ضمن ادای احترام به مقام شهدا، بر زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا تاکید کرد.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها