حجت الاسلام کردلو:

نیمه شعبان فرصتی برای بازنگری در وظایف منتظران است

مسوول نمایندگی ولی فقیه در بسیج دانشجویی استان قزوین گفت: این روز نه تنها جشن ولادت آخرین حجت الهی است، بلکه فرصتی برای بازنگری در وظایف منتظران و تعمیق معرفت نسبت به امام عصر(عج) محسوب می‌شود.
کد خبر: ۷۲۶۷۵۹
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۷ - 15February 2025

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از قزوین، همزمان با سالروز میلاد حضرت مهدی (عج)، حجت‌الاسلام والمسلمین «مهدی کردلو» مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بسیج دانشجویی استان قزوین، ضمن تبریک این روز بزرگ، بر اهمیت آن در تقویت ایمان و امید در جامعه تأکید کرد.
 نیمه شعبان فرصتی برای بازنگری در وظایف منتظران است
وی با اشاره به جایگاه ویژه نیمه شعبان اظهار داشت: این روز نه تنها جشن ولادت آخرین حجت الهی است، بلکه فرصتی برای بازنگری در وظایف منتظران و تعمیق معرفت نسبت به امام عصر (عج) محسوب می‌شود.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین کردلو با بیان اینکه انتظار فرج صرفاً یک آرزو نیست، بلکه مستلزم آمادگی عملی و بصیرت است، افزود: منتظران واقعی باید سبک زندگی خود را بر اساس آموزه‌های مهدوی تنظیم کنند. انتظار واقعی به معنای سکون و دست روی دست گذاشتن نیست، بلکه حرکتی پویا و فعال در مسیر تحقق عدالت و زمینه‌سازی برای ظهور است.
 
وی با اشاره به اهمیت نقش جوانان در این مسیر خاطرنشان کرد: بسیج دانشجویی باید در مسیر گفتمان‌سازی مهدویت نقش‌آفرین باشد و با تبیین صحیح آموزه‌های انتظار، فضای دانشگاه‌ها را به سمت تقویت معنویت و امید هدایت کند.
 
مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بسیج دانشجویی استان قزوین در ادامه افزود: در دوران معاصر، دشمنان اسلام تلاش دارند که مفهوم انتظار را از محتوای اصیل آن تهی کنند و آن را به امری منفعلانه تبدیل نمایند، در حالی که انتظار حقیقی، حرکتی آگاهانه برای اصلاح فرد و جامعه است.
 
حجت‌الاسلام کردلو با تأکید بر ضرورت نهادینه‌سازی اخلاق و رفتار مهدوی در جامعه اظهار داشت: منتظر حقیقی کسی است که در عمل، پایبند ارزش‌های دینی و اخلاقی باشد و برای تحقق عدالت در جامعه تلاش کند.
 
وی با بیان اینکه نیمه شعبان تنها یک جشن نیست، بلکه می‌تواند نقطه عطفی در اصلاح سبک زندگی افراد باشد، گفت: دانشجویان بسیجی باید پرچم‌داران اخلاق مهدوی باشند و با رفتار، گفتار و عملکرد خود، فرهنگ انتظار را در جامعه گسترش دهند.
 
این مسوول همچنین به نقش دانشگاه‌ها در ترویج تفکر مهدوی اشاره کرد و گفت: بسیج دانشجویی می‌تواند از طریق برنامه‌های فرهنگی و پژوهشی، مفاهیم عمیق انتظار را برای دانشجویان تبیین کند و بستری برای آشنایی عمیق‌تر با معارف مهدوی فراهم آورد.
 
حجت‌الاسلام کردلو در پایان با اشاره به اهمیت دعا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج) تصریح کرد: دعا برای ظهور حضرت، نه تنها اظهار محبت به ایشان است، بلکه نشانه‌ای از آمادگی قلبی و عملی برای یاری آن حضرت محسوب می‌شود. امیدواریم که همه ما در زمره یاران واقعی امام عصر (عج) قرار بگیریم و بتوانیم سهمی در زمینه‌سازی ظهور آن حضرت داشته باشیم.
اتتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار