معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان گلستان:
۱۰۰۰ دختر نومکلف استان گلستان عضو طرح دختران ماه شدند
کیاء الحسینی، از اجرای طرح ویژه و معنوی " دختران ماه" با همکاری آستان قدس رضوی برای دختران به سن تکلیف شرعی ۹ ساله تحت حمایت خبرداد.
به گزارش خبرنگار
دفاعپرس از گلستان،«سیدمصطفی کیاء الحسینی» معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان گلستان، با اشاره به تفاهم نامه این نهاد با بنیاد کرامت رضوی اظهار داشت: در سال جاری همزمان با اعیاد مبارک ماه رجب و شعبان و ایام الله دهه مبارک فجر، تعداد ۴۸۶ بسته فرهنگی و متبرک رضوی با حضور خادمیاران آستان قدس رضوی به دختران تازه مکلف شده این نهاد اهداء شد.
وی ادامه داد: این هدایای معنوی به عنوان نمادی از مهر و عنایت ثامن الحجج به دختران این سرزمین، با هدف تقویت روحیه معنوی اهداء شده است.
کیاء الحسینی گفت: طرح دختر ماه با هدف آگاه سازی دختران به سن تکلیف رسیده و انجام فرائض دینی، ایجاد خاطرهای مانده گار از رأفت امام مهربانی ها، از ۲ سال پیش در سطح کشور اجرایی شده است.
وی افزود: تا کنون بیش از ۱۰۰۰ نفر از دختران تازه مکلف شده این استان نیز عضو طرح دختران ماه شدهاند.
کیاء الحسینی گفت: درسال جاری ۳۱۳ نفر از دختران طرح ماه استان به همراه مادرانشان درقالب اردوی شوق زیارت به مشهد مقدس مشرف شدند.
انتهای پیام /