به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، حجت الاسلام و المسلمین سید محمد علی شهیدی در ششمین گردهمایی روسای ایثارگران ادارات کل ثبت اسناد سراسر کشور و رونمایی از سند سجلی شهید همدانی، از شهدای مدافع حرم که روز چهارشنبه، 12 اسفندماه 94 در این سازمان برگزار شد، با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) به فرا رسیدن روز بزرگداشت شهدا اشاره کرد و گفت: خدمت به ایثارگران افتخاری است که نصیب خادمان خانواده های معزز شهدا و ایثارگران شده است.
معاون رییس جمهور با تاکید بر اینکه شهدا و ایثارگران عامل وحدت، شرف و عزت ایران اسلامی هستند، خاطرنشان کرد: افتخار ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران خدمت به خانواده 3 میلیون و 250 هزار نفری ایثارگران است. پس از انقلاب اسلامی، 230 هزار شهید، 505 هزار جانباز و حدود 42 هزار و 500 آزاده سرافراز تحت پوشش بنیاد قرار گرفته اند.
حجت الاسلام و المسلمین شهیدی افزود: به فرموده مقام معظم رهبری، همه ما مدیون ایثارگری ها و فداکاری های ایثارگران و خانواده های آنان هستیم، چرا که آنان جان و مال و آسایش و آرامش خود را فدا کردند تا ما در آرامش زندگی کنیم. دیدارهای رییس جمهوری با خانواده های شهدا و ایثارگران و انجام طرح سپاس در بنیاد شهید و امور ایثارگران به منظور دیدار و سرکشی از این خانواده های معظم بر اساس راهنمایی ها و منویات مقام معظم رهبری انجام می شود.
نماینده ولی فقیه با تاکید بر اینکه جبران فداکاری و زحمات ایثارگران با هیچ خدمتی امکان پذیر نیست، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب همواره بر منعکس کردن دیدار مسوولان با خانواده های شهدا و ایثارگران به منظور ترویج و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل های آینده کشور تاکید دارند.
معاون رییس جمهور خاطرنشان کرد: سازمان ثبت احوال کشور 132 شهید، 69 ازاده و 585 جانباز تقدیم نظام اسلامی کرده است. این انقلاب هزینه های بسیاری برای کشور ما داشته است و همه ما مسئولیم تا در حد توان در خدمت ایثارگران و خانواده های آنان باشیم.
وی با اشاره به تشکیل شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و برگزاری نخستین جلسه این شورا به ریاست حجت الاسلام حسن روحانی، رییس جمهوری اسلامی ایران، گفت: ما باید با همکاری هم برای ادای دین خود به شهدا و زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت و انتقال آن به نسل های آینده انقلاب بکوشیم.
رییس بنیاد افزود: 22 اسفند، همزمان با سالروز تاسیس بنیاد شهید به فرمان امام خمینی (ره)، با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی به نام روز بزرگداشت شهدا نام گذاری شده است. در دو سال گذشته با همکاری سازمان ها و دستگاه ها گام های خوبی در راستای شناساندن این روز به جامعه برداشته شده است که بر اساس بررسی های انجام شده، شناخت مردم از روز شهید در سال 91 از یک درصد به 17 درصد در سال 92 و در سال 93 نیز به 35 درصد افزایش یافته است.
حجت الاسلام و المسلمین شهیدی با تاکید بر اینکه همه ملت ایران باید با فرهنگ شهادت، مقاومت و فداکاری ایثارگران و روز شهید آشنا شوند، گفت: کسب رضایت مقام معظم رهبری از بنیاد شهید و امور ایثارگران در رابطه با فعالیت های انجام شده به مناسبت روز بزرگداشت شهدا، از بزرگترین دستاوردهای فعالیت های بنیاد در این زمینه به شمار می آید.
آوایی، رییس سازمان ثبت احوال کشور نیز در ابتدای این مراسم بر تکریم ایثارگران، دیدار با خانواده های شهدا و ایثارگران و توجه به نیازهای عاطفی، اعتقادی و اخلاقی این جامعه تاکید کرد و گفت: صیانت از زحمات، فداکاری ها، افکار و معنویات شهدا و ایثارگران و خانواده های معظم آناها از وظایف تمام مسوولان به شمار می رود.