رضایی: اتاق فکر عدالت آموزشی در کهگیلویه و بویراحمد تشکیل می‌شود

مدیرکل آموزش وپرورش کهگیلویه وبویراحمد گفت: کارگروه پیگیری طرح نهضت عدالت آموزشی در استان تشکیل می‌شود.
کد خبر: ۷۲۷۴۵۸
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۷ - 17February 2025
به گزارش دفاع‌پرس از استان کهگیلویه و بویراحمد، «ایوب رضایی» مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد، پس از جلسه ویبناری با حضور «محسن حاجی میرزایی» رئیس دفتر رئیس جمهور و «علیرضا کاظمی» وزیر آموزش وپرورش با موضوع نهضت ملی توسعه عدالت در فضا‌های آموزشی کشور گفت: طرح «نهضت ملی توسعه عدالت در فضا‌های آموزشی» فرمان رئیس جمهور در نهضت مدرسه سازی و توجه به کیفیت آموزشی است که با قوت و قدرت در استان روزانه پیگیری می‌شود.
 
رضایی: اتاق فکر عدالت آموزشی در کهگیلویه و بویراحمد تشکیل می‌شود
 
وی با اشاره به اینکه با اجرای این طرح ۱۳۴ مدرسه سنگی در استان تا شهریور ماه ۱۴۰۳ جمع آوری می‌شود افزود: ۵۷ مدرسه توسط بنیاد علوی، ۳۱ مدرسه توسط نوسازی مدارس، ۴ مدرسه خیران و ۴۲ مدرسه نیز توسط فرمانداران ساخته می‌شود.  
 
مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: طرح نهضت ملی توسعه عدالت درفضا‌های آموزشی از محل اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی، حمایت خیرین و اعتبارات ملی ساخته خواهد شد.
 
وی توجه به کیفیت آموزشی را از دیگر موارد مورد تاکید رئیس جمهور است عنوان کرد و گفت: ایجاد محیط‌های متنوع و مناسب یادگیری و استفاده از روش‌های نوین در تدریس و توانمندسازی معلمان نقش مهمی در فرآیند یاددهی، یادگیری و ارتقا کیفیت آموزشی دارد.
 
رضایی تاکید کرد: کارگروهی متشکل از نوسازی مدارس و آموزش وپرورش تشکیل و به شکل روزانه این طرح باید پیگیری شود.
 
«رضا حسینی نیک» مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: نوسازی مدارس با بسیج امکانات و استفاده از همه ظرفیت‌ها برای اجرای دقیق این طرح تلاش می‌کند.
 
وی افزود: به صورت روزانه پیگیر مدارس سنگی در طرح نهضت ملی توسعه عدالت درفضا‌های آموزشی هستیم.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار