هاشم الحیدری: ۲۲ بهمن مقدس‌ترین یوم‌الله در زمان غیبت است

دبیرکل جنبش عهدالله عراق گفت: ۲۲ بهمن بزرگترین زمینه‌ساز ظهور و انقلاب اسلامی بزرگترین حرکت برای ظهور امام عصر (عج) است.
کد خبر: ۷۲۷۵۷۸
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶ - 18February 2025

به گزارش خبرنگار بین‌الملل دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین «سید هاشم الحیدری» دبیرکل جنبش عهدالله عراق در چهارمین اجلاسیه بین المللی فعالان مهدوی که صبح امروز (سه شنبه) در مرکز آموزش شهید خضرایی نهاجا برگزار شد، گفت: ۲۲ بهمن ۵۷ مقدس‌ترین و مهمترین روز در زمان غیبت امام زمان (عج) است.

هاشم الحیدری: ۲۲ بهمن مقدس‌ترین یوم‌الله در زمان غیبت است

هاشم الحیدری مهمترین هدف و مفهوم در قرآن را مساله حاکمیت اسلام برشمرد و گفت: بعد از حوادث کربلا و شهادت امام حسین (ع) تا زمان غیبت، ما حکومت دینی اسلامی فقهی شرعی نداشتیم تا ۲۲ بهمن ۵۷ به دست فرزند علی و فاطمه و مردم ایران برقرار شد؛ لذا ۲۲ بهمن مقدس‌ترین یوم الله در زمان غیبت است.

دبیرکل جنبش عهدالله عراق عنوان کرد: بزرگترین زمینه ساز ظهور امام راحل بودند و بزرگترین حادثه برای تعجیل در فرج، تشکیل نظام مقدس جمهوری اسلامی است. ارتباط با امام زمان (عج) مستقیم نیست؛ بلکه دینی، اعتقادی و عاطفی است. ارتباط عملی با امام عصر (عج) با نائب ایشان امام خامنه‌ای است.

وی با اشاره به توانمندی بالای ایران اسلامی  گفت: در طول عمر با برکت انقلاب اسلامی در حوزه تجهیزات و تسلیحات دفاعی و نظامی پیشرفت‌های زیادی داشتیم. امروز در جهاد تبیین نقص داریم و با جنگ شناختی و نرم دشمنان علیه ایران اسلامی مواجه هستیم و این جنگ به خاطر پرچمدار بودن ایران در جبهه مقاومت و جبهه حق است.

هاشم الحیدری با بیان اینکه  ۲۲ بهمن زیباترین منظره است که اقشار مختلف جامعه در حمایت از آرمان‌های نطام و انقلاب پشت سر ولی فقیه هستند، افزود: بعد از رحلت امام راحل میلیون‌ها نفر با شعار لبیک یا خامنه‌ای در صحنه هستند و با امام خود هر سال تجدید بیعت می‌کنند و پای آرمان‌های نظام و انقلاب هستند.

وی با تاکید بر ضرورت جهاد تبیین عنوان کرد: جهاد تبیین یک فریضه واجب و مهم است و در اینجا موضوع پیشرفت نظام مقدس جمهوری اسلامی مطرح است. انقلاب اسلامی در طول عمر با برکت خود پیشرفت‌های چشمگیری داشته و این نظام مستحق و شایسته زمینه‌سازی برای ظهور امام عصر (عج) است.

هاشم الحیدری یادآور شد: سید حسن نصرالله ایرانی نبود، اما عاشق ولایت فقیه بود و هر شب با امام خامنه‌ای بیعت می‌کرد و ایشان شهید القدس، شهید فلسطین، شهید مقاومت و شهید الولایه هستند.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار