سردار ملک شاهکوهی: گلستان نیازمند دهکده مقاومت است

فرمانده سپاه نینوا گفت: این استان با برخورداری از امکاناتی مانند باغ موزه دفاع مقدس، پادگان احیا شده هفت تپه و موقعیت شهید باکری در خرمشهر، برای برگزاری برنامه‌های مرتبط با دفاع مقدس به دهکده مقاومت نیاز دارد.
کد خبر: ۷۲۷۸۱۱
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۳ - 19February 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گرگان، سردار «علی ملک‌شاهکوهی» فرمانده سپاه نینوا، در جلسه شورای سیاستگذاری دومین کنگره ملی چهار هزار شهید گلستان اظهار داشت: ثمره برگزاری کنگره اول، ساخت و تکمیل پارک موزه، احیای پادگان هفت تپه به‌عنوان شناسنامه لشکر ۲۵ کربلا و احداث موقعیت شهید باکری در خرمشهر بود و ساخت دهکده مقاومت نیز باید نتیجه برگزاری دومین کنگره باشد.
 
انقلاب اسلامی به برکت خون شهدا پابرجا مانده است، گلستان نیازمند دهکده مقاومت است
 
وی افزود: دومین اجلاسیه چهار هزار شهید، که مقرر است در مهر سال ۱۴۰۵ برگزار شود، از امروز به طور رسمی فعالیت‌های خود را آغاز کرد.
 
فرمانده سپاه نینوا گلستان خاطرنشان کرد: کار‌هایی که انجام می‌شود، به برکت انسجام، وحدت و برادری موجود در گلستان است.
 
سردار ملک‌شاهکوهی افزود: برای اولین اجلاسیه با وجود برخی محدودیت‌ها، اقدام به جمع‌آوری آثار و تاریخ شفاهی شهدا و خانواده‌های آنان کردیم، اما برای کنگره دوم، آثار بیشتری جمع‌آوری شده است. متاسفانه بسیاری از پدران و مادران شهدا دیگر در بین ما نیستند؛ لذا باید کار تاریخ شفاهی را سریع‌تر به پایان برسانیم.
 
وی تاکید کرد: تمام برنامه‌های سالیانه که به موضوعات دفاع مقدس مربوط می‌شود، نیاز به مکان ثابت دارد. همه باید دست به دست هم دهیم، زیرا این شهدا متعلق به همه هستند و تنها به شیعه و سنی یا ملتی خاص تعلق ندارند.
 
فرمانده سپاه نینوا گلستان ادامه داد: با هر فکر سیاسی و مذهبی که داریم، برای شهدا بیایم و خودمان را هزینه کنیم. اگر انقلاب اسلامی تاکنون پابرجا مانده، به برکت همین شهدا بوده و خواهد بود.
 
انتهای پیام /
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار