حجت الاسلام پورخاقان: دشمن به دنبال تضعیف نیروهای نظامی است

َرئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح کشور گفت: دشمن به دنبال آن است که نیرو‌های نظامی و مسلح را تضعیف کند و ما باید به نیرو‌ها توجه ویژه‌ای داشته باشیم.
کد خبر: ۷۲۷۹۸۹
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۸ - 19February 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، دومین کمیسیون پیشگیری از وقوع جرم نیرو‌های مسلح استان مازندران با حضور رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح، معاونین سازمان، رئیس سازمان قضایی مازندران، دادستان نظامی استان، فرماندهان نظامی و انتظامی، عقیدتی سیاسی‌ها نیرو‌های مسلح و نمایندگان ولی فقیه در سپاه امروز (چهارشنبه) در بابلسر برگزار شد.

حجت الاسلام پورخاقان: دشمن به دنبال تضعیف نیروهای نظامی است

حجت الاسلام «احمدرضا پورخاقان» رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح کشور ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و گرامی‌داشت چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و با احترام به مقام ۱۴ هزار شهید استان مازندران اظهار داشت: موضوع بحث شورای پیشگیری از وقوع جرم در بین نیرو‌های مسلح، موضوع بسیار مهم و اثرگذار است که پیوسته مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

وی با بیان روایتی از امام علی (ع) در خصوص پیشگیری از وقوع جرم گفت: اگر بخواهیم پیشگیری از وقوع جرم را در اسلام جست‌و‌جو کنیم، ریشه‌های قوی این پیشگیری در فرمایشات حضرت علی (ع) نمایان است.

رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح کشور در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: فرمانده مکلف است عمل بی‌انضباطی نیرو‌های تحت امر خود را بررسی کرده و نسبت به رفع آن اقدام کند و باید تلاش کند جرمی اتفاق نیفتد و چنانچه جرمی اتفاق افتاد لاجرم باید به دنبال درمان آن برآید. 

حجت الاسلام پورخاقان با اشاره به اینکه یک عنصر منحرف می‌تواند دیگران را به انحراف بکشاند و جایگاه نیرو‌های مسلح را تضعیف کند، گفت: جایگاه نیرو‌های مسلح در هر نظامی بسیار مهم است اگر امنیت جامعه‌ای گرفته شود و این زینت حاکمان و پشتوانه ملت که همان نیرو‌های مسلح هستند تضعیف شوند، جامعه روی آرامش و آسایش را نخواهند دید.

وی ادامه داد: وقتی نیروی دفاعی در کشور وجود نداشته باشد هر متجاوزی به آن تعدی می‌کند و تمام زیر ساخت‌ها را از بین می‌برد و کشور را به چالش می‌کشد، نمونه آن را در سوریه دیدیم که به محض تغییر حاکمیت، بیش از پانصد نقطه از زیرساخت‌های سوریه توسط رژیم صهیونیستی نابود شد، به همین جهت باید قدر نیرو‌های مسلح و ضامنان و تامین کنندگان امنیت در کشور را بدانیم. 

رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح کشور اذعان داشت: راهکار‌های واقعی در مورد پیشگیری از هر نوع جرم آن است که با بررسی زمینه‌ها، محل وقوع آن و راه‌های مناسب پیشگیری گزارش شود و اثر بخشی این راه‌ها مشخص و مورد ارزیابی و معیار‌های هر یگان معلوم شود.

حجت‌الاسلام پورخاقان با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: چگونگی ساز و کار پدید آمدن فساد و بی‌نظمی را باید شناخت و با راهکار‌های مناسب برای رفع آنها اقدام کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار