هشدار جدی سرلشکر باقری درباره عواقب حمله به ایران

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: اگر امنیت ایران تهدید شود، امنیت کل منطقه جنوب غرب آسیا، عاملان ناامنی و حامیان آن‌ها مخدوش می‌شود و آرامش نخواهند دید.
کد خبر: ۷۲۸۰۱۶
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۰ - 19February 2025

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، سردار سرلشکر «محمد باقری» رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح عصر امروز (چهارشنبه) در حاشیه مرحله نهایی رزمایش پیامبر اعظم (ص) ۱۹ نیروی زمینی سپاه در گفت‌و‌گو با خبرنگاران، با تأکید بر اینکه نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی در اوج آمادگی قرار دارند، اظهار داشت: در صورت هرگونه خطای دشمن، آرامش رژیم صهیونیستی و کسانی که در تجهیز و طرح‌ریزی عملیاتی آن مشارکت داشتند به خطر خواهد افتاد.

سرلشکر باقری: امنیت ایران تهدید شود کل منطقه آرامش نخواهد داشت

وی افزود: دفاع هوایی ایران اسلامی در اوج آمادگی قرار دارد و آسیب اندک واردشده به آن به طور کامل ترمیم شده است.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: دفاع هوایی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی در اوج آمادگی کامل هجومی هستند و تولید موشک نیز با کمیت و کیفیت بسیار بالا بدون وقفه در حال انجام است.

وی ادامه داد: تجهیز، حمایت و پشتیبانی آمریکای جنایتکار از رژیم غاصب و کودک‌کش صهیونیستی و تهدید ایران توسط این رژیم چیز جدیدی نیست.

سرلشکر باقری بیان کرد: ریاکاری و نفاق آمریکا در تسلیح رژیم کودک کش صهیونیستی برای نسل کشی در غزه ماهیت پلید آنها را بیش از پیش آشکار کرد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی گسترده برای به کارگیری ریزپرنده و پهپاد‌های پرسه‌زن در یگان‌های مختلف نیره‌ای مسلح گفت: تجهیز انبوه ریزپرنده و پهپاد پرسه‌زن نیروی زمینی سپاه و ارتش در گام نخست انجام و متناسب با نیاز و ضرورت عملیاتی نسبت به تجهیز سایر یگان‌ها اقدام می‌شود.

انتهای پیام/۹۵۵

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار