فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان

تجدید بیعت رزمندگان کرمان با رهبری

سردار «نظری» گفت: رزمایش مرحله دوم پیامبر اعظم (ص) ۱۹ در استان کرمان با نام و شعار «حماسه ثاراللهیان» کرمان در سراسر استان ۵۰ هزار نفر از بسیجیان سازماندهی شده در  ۲۱۱ گردان بسیج پایه ۸۷  گردان بیت‌المقدس، ۶۰ گردان کوثر، ۲۱ گردان امام حسین (ع)، ۴۲ گردان امام علی (ع) و یک گردان فاتحین است.
کد خبر: ۷۲۸۳۱۴
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۶ - 21February 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کرمان،  سردار «محمدعلی نظری» فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در تجمع ۵۰ هزار نفری بسیجیان استان کرمان اظهار داشت: رزمایش مرحله دوم پیامبر اعظم (ص) ۱۹ در استان کرمان با نام و شعار «حماسه ثاراللهیان» کرمان در سراسر استان ۵۰ هزار نفر از بسیجیان سازماندهی شده در  ۲۱۱ گردان بسیج پایه ۸۷  گردان بیت‌المقدس، ۶۰ گردان کوثر، ۲۱ گردان امام حسین (ع)، ۴۲ گردان امام علی (ع) و یک گردان فاتحین است.

تجدید بیعت رزمندگان کرمان با رهبری

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان افزود: در شهر کرمان ۲۰ هزار از این جمعیت مستقرند و با این نمایش اقتدار به دنبال ارتقاء تغییر در روند محاسباتی دشمن هستند. 

وی ادامه داد: هدف از برگزاری این رزمایش تحکیم بیعت با ولایت، تجدید میثاق با شهدا، ارتقاء آمادگی رزم سپاه و بسیج، نمایش اقتدار گردان‌های بسیج پایه استان از زاویه قدرت فراخوانی، سازماندهی و توان جابه‌جایی گردان‌ها، ارتقاء سطح هم‌افزایی و هماهنگی بین رده‌های سپاه و سایر ارگان‌ها و نهادهای انتظامی، نظامی و دستگاه‌های اجرایی است.

نظری اذعان کرد: تغییر در روند محاسبات دشمن و نوید به مردم عزیز کشورمان که فرزندان‌شان،همواره آماده برای جان‌فشانی هستند.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان تاکید کرد: جا دارد که از رحمات همه همکاران در سپاه، فراجا و ارتش مقتدر جمهوری اسلامی  که برای اجرای این رزمایش تلاش کردند، تشکر کنیم که در راس آن استاندار کرمان و امام جمعه هستند و تمام توان خود را برای برگزاری این رزمایش به کار گرفتند.

وی خاطرنشان کرد: نشان هم‌افزایی و هم‌گرایی در استان کرمان در دهه مقاومت امسال رخ داد و یک امیدآفرینی واقعی را برای محور مقاومت رقم زدند که از تمام خادمان مردم کرمان کمال تشکر را داریم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار