فرمانده سپاه گرگان:

اقتدار، امنیت و سلامت کشور را مدیون خون شهدا هستیم

علیخانی گفت: رویکرد امروز دشمن در قبال انقلاب اسلامی، تسخیر اذهان و باورها از طریق جنگ شناختی است و به دنبال این است که عفت زنان و غیرت مردان را از بین ببرد.
کد خبر: ۷۲۸۴۰۸
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۱ - 22February 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گرگان، سرهنگ پاسدار«محمود علیخانی،فرمانده سپاه گرگان، در هفتمین یادواره شهدای روستای کماسی و صوفی آباد اظهار داشت: ۴۶ سال از عمر انقلاب اسلامی گذشته است در حالی که بسیاری از مستکبرین اعلام کرده بودند که انقلاب ایران ۴۰ سالگی خود را نخواهد دید.
اقتدار، امنیت و سلامت کشور را مدیون خون شهدا هستیم، خانواده معظم شهدا چشم و چراغ جامعه هستند
 
وی با بیان اینکه اقتدار، امنیت و سلامت کشور را مدیون خون شهدا هستیم، افزود: امشب همه ما مهمان شهدا هستیم و باید با شهدا عهد ببندیم که راه آنها را ادامه دهیم.
 
علیخانی اذعان داشت: خانواده معظم شهدا چشم و چراغ جامعه هستند و هرچه داریم به برکت خون شهدا و خانواده معظم شهدا است. 
 
وی با اشاره به رشادت‌های مردم دارالمومنین گرگان در انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی تصریح کرد: شهرستان گرگان ۱۴۰۰ شهید را تقدیم انقلاب اسلامی نمود و بیش از ۱۳ هزار بسیجی از شهرستان گرگان در جنگ تحمیلی حاضر شدند.
 
فرمانده سپاه گرگان ادامه داد: رویکرد امروز دشمن در قبال انقلاب اسلامی، تسخیر اذهان و باور‌ها از طریق جنگ شناختی است و به دنبال این است که عفت زنان و غیرت مردان را از بین ببرد و از طریق ابزار فضای مجازی به دنبال رسیدن به این هدف است.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: وظیفه ما در مقابل جنگ ترکیبی و شناختی دشمن، جهاد تبیین است و باید روشنگری کنیم و مراقب خانواده خود باشیم.
 
انتهای پیام /
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار